Gazdaság

2010.05.07. 02:29

Gazdasági önkormányzat

Székesfehérvár - Az adócsökkentés mellett a bürokrácia csökkentése lenne a legfontosabb kormányzati feladat - hangzott el a megyei kereskedelmi és iparkamara küldöttgyűlésén.

Klecska Ernő


A gazdaságot bénító adminisztráció és bürokrácia leépítésének jó eszköze lenne, ha az általuk olcsóbban, gyorsabban és jobban elvégezhető feladatok a gazdasági önkormányzatokhoz, a kamarákhoz kerülnének - emelte ki Radetzky Jenő elnök a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara küldöttgyűlésén. A rendezvényen az Életműdíjat László István, a Lászlóvill Kft. ügyvezetője, Az év vállalkozója díjat Györe Sándorné, a Tipp-Adó93 Kft. ügyvezetője, a Sajtódíjat Virágh Ildikó, a Vörösmarty Rádió főszerkesztője, a Fejér megye gazdasága védelméért díjat Szelle László őrnagy, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kiemelt főnyomozója kapta. A Kamarai munkáért díjat a gazdaság fejlesztése, a gazdasági érdekek védelme iránt kifejtett szakmai és szakértői tevékenysége elismeréseként Békésiné Lehelvári Erzsébet, Folmegné Czirák Julianna, Kiss József, Modrovits Imre és Sántha Károly vehette át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!