Gazdaság

2012.01.05. 12:14

Díjakat kapott a Grundfos

Fogyatékosság-barát és Valóban Felelős Vállalat a Tatabányán és Székesfehérváron több mint 2000 fővel szivattyúmotorokat és szivattyúkat gyártó Grundfos Magyarország Gyártó Kft.

feol.hu

Az év végén elnyert két díj többéves munka elismerését jelenti.

A Grundfos csaknem 100 fő fogyatékkal élőt foglalkoztat. A Fogyatékosság-barát munkahely elismerést a Nemzeti Erőforrás Minisztérium, az American Chamber of Commerce in Hungary, a Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület és a Salva Vita Alapítvány közösen adja azoknak a munkáltatóknak, amelyek vállalják, hogy folyamatosan fejlesztik a fogyatékossággal élő emberek foglalkoztatásával, megtartásával kapcsolatos gyakorlatukat.

A Magyar Public Relations Szövetség (MPRSZ) CSR Best Practice 2010. pályázatán csupán egyetlen cég érdemelte ki a Valóban Felelős Vállalat kategóriában a zsűri elismerését. A címre azok a cégek pályázhattak, amelyeknél a felelősségvállalás, a fenntarthatóság és az üzleti etika menedzsment szemlélet, rendelkeznek CSR stratégiával, amely minden szinten áthatja napi működésüket, beleértve az általuk gyártott/forgalmazott terméket és nyújtott szolgáltatást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!