Gazdaság

2017.03.31. 12:31

Hogyan szerezzünk örömet virágküldéssel? (x)

Titokzatosság és váratlanság – ez lehet a virágküldés titka. Egy kreatív és egyedi ötlet, amely elegáns módon lep meg, és éppen attól válik izgalmassá, hogy maga a küldő mégsem áll az ünnepelt mellett. Ha pedig még a kilétét sem fedi fel, csak egy kis papírdarabka utal a feladóra? Szinte biztos, hogy nem marad el a boldogság!

Foglaljuk szeretetünket és rajongásunkat ebbe a játékosságba, a virágküldéssel a legkisebbektől a legnagyobbakig bárki szívét elrabolhatjuk. Aki szerint a virág már unalmas és százszor ismételt ajándékötlet, még biztosan nem kapott készhez egy névtelen virágküldeményt. Mert a rejtelmesség bárkiből előcsalogatja a boldog kisgyereket, próbáljuk csak ki!

Születésnapra, névnapi köszöntőként, évforduló ünneplésre, vagy csak úgy: a virágküldés akkor is bensőségessé teheti a pillanatot, ha sok-sok kilométer akadályoz meg bennünket a személyes átadásban.

Szép, érzéki és sejtelmes – a virágküldés duplán meglepetés

Legyen az családi ünnep, diplomaátadó, egy meghitt vacsora vagy születésnap, a virágnak ott a helye a köszöntött kezében, mert rendkívüli módon emeli a találkozó fényét. Virágdísz nélkül mennyire csupasznak éreznénk például egy esküvőt, mennyire hiányozna mindaz a szépség és bensőségesség, amit a jelenlétének köszönhetünk. Az elegancia szóvivője, szavak nélkül dicsér. Mindezt hintsük meg egy kis játékossággal, vonjuk be némi titokzatossággal, és máris kétszeres örömet szerezhetünk a szeretteinknek!

Az igazi ajándék talán nem is az illatos és varázslatosan szép csokor, hanem maga a váratlanság. Különleges meglepetés egy különleges embernek. Nemcsak a nők szíve dobban hevesebben egy sejtelmes doboz láttán, bárkit izgalom tölthet el kicsomagolás közben – különösen, ha még az ajándékkártya sem árul el többet a küldő kilétéről. Felejtsük el, hogy a virágküldés csak a szerelmesek nyelvén beszél, imádott nagymamánkat, a rég nem látott unokatestvérünket, a barátainkat, vagy épp a szomszédunkat is meglephetjük ezzel a szép ajándékkal.

A virág bárhova célba érhet

A napi teendők között épp hogy csak sikerül fejben tartanunk egy fontos dátumot, egy kedves személy születésnapját. Gyakran arra sem tudunk időt szánni, hogy eljussunk hozzá – akár a szomszédos kerületbe, akár egy közeli városba. A kontinens másik sarkába sem utazhatunk el mindig csak azért, hogy felköszöntsük az ünnepeltet. Találjunk az SMS-nél, telefonhívásnál is személyesebb, viccesebb meglepetést! A virágküldés pont ilyen! Elég csak néhány percet szánnunk a megrendelésre és a virág kiválasztására, máris kreatívabb, eredetibb ajándékkal lephetjük meg a szeretteinket. Még tippeket is kaphatunk a szolgáltatóktól. Képzeljük el, valósítsuk meg, vagy válasszunk a már elkészült nagyon szép csokrokból! Akár a születésnap, névnap vagy évforduló reggelén is kézhez kaphatja az ünnepelt. Mintha mi magunk ébresztettük és köszöntöttük volna fel őt!

0-99 éves korig: a virágküldés kortalan meglepetés

Cserepes vagy vágott, virágszál vagy csokorba kötve? Ízlés kérdése, de szinte mindenki szereti a virágot ilyen vagy olyan formában. Különösen tavasszal gazdagodik a kínálat, ekkor akár a saját kertünkből is beszerezhetjük a tökéletes köszöntő ajándékot. Viszont a virágküldő cégeknél egész évben kaphatóak a kedvencek, hogy ne kelljen kompromisszumot kötnünk, és valóban az kerüljön a csokorba vagy a dobozba, amit megálmodtunk!

A távolban élő unokahúgunknak keresünk egyedi meglepetést? A nagybácsinkat lepnénk meg? Akár a munkahelyi vagy otthoni címre is küldhetjük az egyedi virágcsokrokat. Kitűnő ajándék mindkét nem számára, és valóban

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!