Gazdaság

2014.08.17. 18:30

Tudományos konferencia

Mór - Június 8-án, szerdán Wekerle Sándor Tudományos Emlékkonferenciával folytatódik a Wekerle-emlékév. Az emlékbizottság által szervezett rendezvény a pénzügyi-gazdasági és technikatörténeti terület nemzetközileg elismert szaktekintélyei részéről elhangzó előadások sokszínűségével tiszteleg a nagy államférfi emléke előtt.

Klecska Ernő

Svéhlik Csaba  Globális kihívások és trendek Wekerle Sándor korában és napjainkban című előadását Németh József Nemzeti elkötelezettség  iparfejlesztési tendenciák a19-20. század fordulójának Magyarországán című előadása követi. Mihályi Péter Utolérési kísérletek Magyarországon (1870-2030), Lentner Csaba Az államadósság problematikája és kezelése Wekerle Sándor korában és napjainkban, Csath Magdolna Versenyképességünk és a hazai innováció helyzete című előadással készül.
A régi községházában meghirdetett konferencia a nagyközönség számára is nyitott rendezvény, a részvétel feltétele az előzetes regisztráció.

A gazdasági konferenciáról további cikkek, interjúk itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!