Gazdaság

2009.11.18. 09:50

Tananyag lett a díjnyertes projekt

Székesfehérvár - Főiskolai tananyag lett a Székesfehérvári Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány európai díjas internet alapú vállalkozásfejlesztési rendszere.

Klecska Ernő

2009. szeptembertől az RVA internet alapú vállalkozásfejlesztési rendszerén alapuló ismeretek is bekerültek a  Budapesti Műszaki Főiskola Regionális Oktatási és Innovációs Központ (BMF ROIK  korábbi nevén a Kandó Kálmán Műszaki Főiskola képzésébe.  A rendszert a Mikrofinanszírozás  jó gyakorlatok Európa Díj 2009  évi pályázatán az öt legjobb gyakorlat közé választották. A jelenlegi legkorszerűbb technológián alapuló gyakorlatias képző rendszer alkalmazásával a diákoknak nem kitalált életszerűtlen elméleti feladatokat kell megoldaniuk, hanem a mindig éppen aktuális hitelkonstrukciók hiteligénylését kell elkészíteniük az éppen aktuális, a gyakorlatban ténylegesen alkalmazott elvárások alapján - ismertette a Tudomány Napja rendezvénysorozatán Szekfü Tibor, a Székesfehérvári RVA ügyvezető igazgatója és Benczúr Nándor, az internet alapú vállalkozásfejlesztési rendszer vezető fejlesztője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!