Gazdaság

2008.12.17. 03:28

Nem elég csak jónak lenni

<b>Székesfehérvár</b> - Hetedik alkalommal adták át tegnap a Gazdaság Házában a regionális és a megyei minőség díjakat. Az ünnepségen 13, a Közoktatási Kiválóság Mintaprojekthez csatlakozó megyei oktatási intézmény európai oklevelet vehetett át.

Klecska Ernő

A Közép-dunántúli régióban 2008. évben két minőségprojekt került meghirdetésre, a több éves hagyományokkal rendelkező Fejér Megyei és Közép-dunántúli Regionális Minőségi Díj 2008. pályázat és az európai szintű elismerést adó Elkötelezettség a Kiválóságért Közoktatási Kiválóság Mintaprojekt. A pályázó szervezetek az önértékelés módszerét sajátítják el és vizsgálják át szervezetüket. Az önértékelés az Európai Kiválóság modell szerint történik. Ez segít meghatározni a szervezet erősségeit, segít a fejlesztésben és kiemeli a fejlesztendő területeket.

A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara, a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a Fejér Megyei Önkormányzat, a Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által kiírt pályázaton négyen nyerték el a regionális minőségi díjat. Az ipari termelő ágazat mikro- és kis méretű vállalkozások kategóriájában a székesfehérvári Füri Tésztaipari és Élelmiszerforgalmazó Kft., a közszolgálati ágazatban az ugyancsak fehérvári iskolák, a Kossuth Lajos és a Vasvári Pál általános iskolák, valamint a Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola.

A megyei minőségi díj 2008. évi díjazottja lett ipari termelő ágazat mikro- és kis méretű vállalkozások kategóriájában a sárbogárdi Fodor és Molnár Építőipari és Szolgáltató Kft., közszolgálati kategóriában pedig a Fejér megyei önkormányzat martonvásári Pápay Ágoston Általános Iskolája, Készségfejlesztő Speciális Szakiskolája és Diákotthona, és két fehérvári, a Vörösmarty Mihály Ipari Szakképző Iskola és az Ezredéves Készségfejlesztő Óvoda, Általános Iskola és Speciális Szakiskola. Fejér Megyei Minőségi Díj 2008 elismerő oklevélben részesültek a fehérvári Németh László és a Tolnai utcai általános iskolák és a Bodajki Általános Iskola.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!