Gárdony

2014.01.13. 14:50

Év eleji fogások

Gárdony - Amíg az időjárás nem tudja eldönteni, hogy késő őszi, vagy kora tavaszi viszonyokkal örvendeztet meg minket, a horgászok addig is tovább hódolhatnak kedvenc szenvedélyüknek.

Tihanyi Tamás

-Az év második hete az időjárás szempontjából az előzőekhez hasonlóan alakult, azaz volt köd, napsütés, szél is, de összességében kitünő januári időben horgászhattak a Velencei-tóhoz érkező horgászok - összegzett hétfőn lapunk kérésére Bozai Zsolt, a Magyar Országos Horgász Szövetség velencei-tavi kirendeltségének halőri csoportvezetője. Jelentését így folytatta: Fogtak csukát, süllőt, sügeret is, de volt olyan horgász, aki a jó időt kihasználva keszeg fogásával próbálkozott, és nem is eredménytelenül tette ezt. Újból felhívjuk a horgászok figyelmét arra, hogy a tavalyi területi engedélyek érvényessége a Velencei-tavon december 31-én éjfélkor lejárt, így horgászni most már csak a 2014-es esztendőre érvényes területi engedély birtokában szabad.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!