Gárdony

2014.05.18. 18:45

A nyugalom hajója

Gárdony - A kajakosok, vitorlázók, kenusok és evezősök oldalvizén haladunk előre, mint a szabadidős sportok népszerűsítői mondta Szipola Antal a VVSI telephelyén, az idei évadnyitó után.

Tihanyi Tamás

- Bizakodásunk oka, hogy az eddigi önellátás után sikerült a Dragon SE.-nek és a Vital Club SE.-nek is nyernie egy-egy pályázaton. Ebből már egy éve szervezzük a programokat, a tó körüli kerékpár- és futóversenyeket, a vízisportot, a vízimentő tanfolyamot és a projektet kiállítással zárjuk. Lehetőségünk van arra is, hogy igazi, sikeres, tömegsportot szervező egyesületként sokaknak biztosítsunk hajót: egyelőre hat darab outrigger beszerzése történt meg, de gondolunk egy sárkányhajó vásárlására is, ezekkel egészítjük ki a saját forrásainkból összegyűjtött eszközeinket.

Szipola Antal 45. szezonát kezdi el a víz mellett. Elmondta, bíznak abban, hogy pechesebb embertársaink, a fogyatékkal élők is megtalálják náluk a lehetőségeket - ennek nagyszerű eszköze az outrigger.

 

Címkék#gárdony

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!