15°
20°

A következő Eb-ről már nem akar lemaradni Sallai Roland

Felcsút - Sallai Roland az utolsó keretszűkítésnél került ki az utazók közül, de mi sem természetesebb, minthogy figyelemmel kíséri a társakat az Eb-n.

Nem a legkellemesebb érzés a cél előtt elbukni , ám Sallai Roland nem így éli meg azt, hogy lemaradt az Európa-bajnokságról.

– Nem vagyok elkeseredve, csak titkon reménykedhettem abban, hogy ott lehetek Franciaországban. A fiúk sikereinek nagyon örülök, mert ez felértékeli a magyar labdarúgást és egyúttal a játékosainkat is.

– Meglepődött a csapat eddigi teljesítményén?

– Kicsit. Rendkívül nagy fölényben játszottunk az izlandiak és az osztrákok ellen is. De csak részint meglepetés, másrészt viszont számítottam rá, hiszen ott voltam közöttük, és bátran kijelenthetem, hogy ez egy nagyon jó társaság, igazi csapat. De ekkora fölényre tényleg nem számítottam.

Sallai Roland (b) és Victor Moore fitnesz edző az edzőtáborban
Fotó: MTI/EPA/JFK/EXPA

– Mi okozhatja ezt a nagy változást?

– Talán a szövetségi kapitány, vagy az Eb hangulata, esetleg ez a kettő együtt. Mindenesetre láthatóan van valami plusz, a pályán egészen szenzációsat produkáltak a játékosaink, nem hiába őrül meg értük most mindenki. Én is büszke vagyok, és szurkolok nekik, hogy a legjobb 16 közé jussanak.

– Akkor ezt látva most ösztönzőleg hathat a fiatalokra az Eb-részvétel.

– Rám mindenképpen. Én ilyen típus vagyok, mindig azért dolgoztam, hogy válogatott legyek. Elvégre egy játékosnak ez a csúcs. Nekem ez szerencsére korán megadatott, de nem szeretnék megállni egy válogatottságnál. Csak az lebeg a szemem előtt, hogy mindig ott lehessek, alapemberré szeretnék válni. Nagyon bízom abban, hogy a vb-selejtezőkön már ott lehetek, és bizonyíthatom, ilyen fiatalon is lehet rám számítani.

 


Legolvasottabb

1
Három autó ütközött össze Söréd és Magyaralmás között
2
Árokba borult egy autó a 63-ason
3
Halálos vonatgázolás Gárdonyban (frissítve!)
4
Fának hajtott egy személyautó Pákozd és Sukoró között
5
Három sérültje van a Budai úton történt balesetnek
Labdarúgó NB I
Ferencváros-Újpest 1-0
foci / 14 perce
Végig dominált a Videoton FC, de csak a hajrában talált be a Puskás kapujába
Az OTP Bank Liga labdarúgó NB I 13. fordulójában kétgólos győzelmet aratott a Videoton FC a Puskás Akadémia FC ellen.
Gyász
/"Küzdöttél, de már nem lehet, a csönd ölel át és a szeretet. Csak az hal meg, akit elfelejtenek, örökké él, akit nagyon szerettek."/ Mély fájdalommal tudatjuk, hogy *KÁLMÁN JÓZSEFNÉ * *született Horváth Erzsébet* fáradhatatlannak tűnő, drága jó szíve, életének 88. évében örökre megpihent. Temetése 2017. október 26-án, csütörtökön 14 órakor lesz a Béla úti temetőben. Köszönjük mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, gyászunkban együttérzéssel osztoznak. A gyászoló család
/"Annyira akartam élni, betegséget legyőzni, búcsúztam volna tőletek, de erőm nem engedett, így búcsú nélkül, szívetekben tovább élhetek."/ Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *TÓTH SÁNDORNÉ* *gyúrói lakos* életének 79. évében váratlanul elhunyt. Temetése 2017. október 25-én 16 órakor a gyúrói evangélikus temetőben lesz. Gyászoló család
Fájdalommal tudatjuk, hogy édesanyánk, *özv. BALOGH JÓZSEFNÉ szül. Jankovics Lídia* szíve, türelemmel viselt hosszú betegség után, életének 84. évében megpihent. Temetése 2017. október 25-én, szerdán 16 órakor lesz az abai református temetőben. Egyben köszönetet mondunk mindazoknak, akik a temetésen részt vesznek és gyászunkban osztoznak. Gyászoló család
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *SZABÓ TIBOR* *ny. mk. alez.* 67 éves korában elhunyt. Temetése - katonai tiszteletadás mellett - 2017. október 25-én 13.30-kor a székesfehérvári Béla úti temetőben lesz. Köszönjük mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, gyászunkban osztoznak. A gyászoló család
Weinstein-ügy / 28 perce
Catherine Deneuve nem hisz a zaklatásellenes kampány sikerében
1660 kilométer / 1 órája
Párizstól Fehérvárig futottak – Hatalmas tömeg fogadta a hazatérő telekiseket
ÖKK Székesfehérvár
Prix Europa / 1 órája
Európa legjobb tévéfilmje lett Tasnádi István Memo című filmje
nem csak rajongóknak / 1 órája
Az amerikai álom – Ford Mustang GT 5.0 V8 Fastback
Reformáció 500 / 2 órája
A megújulás lendületéről vallott a két népszerű műsorvezető
Volvo Ocean Race / 2 órája
Indul a vitorlásvilág legnagyobb showja