10°

Foci Eb

1 éve
Vasárnap 21 órakor a Stade de France-ban minden eldől. Portugália és Franciaország csatájával véget ér egy újabb nagy torna.
1 éve
Marseille - Didier Deschamps, a francia válogatott szövetségi kapitánya nagyszerűnek jellemezte a németek felett aratott győzelmet, de szerinte csak akkor lesz értéke, ha a döntőt is megnyerik.
1 éve
Bár volt munkája bőven, az Eb életre szóló élménnyel ajándékozta meg. Figyeli a záró küzdelmeket. A németek kiesése meglepte.
1 éve
A labdarúgó Európa-bajnokság második elődöntőjében a házigazda francia válogatott és a világbajnok német együttes csap össze a Stade Velodrome-ban.
1 éve
A Real Madrid csatárai, a portugál Cristiano Ronaldo és a walesi Gareth Bale egymás ellen lépnek pályára a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság szerdai elődöntőjében.
1 éve
Nyert bajnokságot a ZTE együttesével, majd dolgozott szövetségi kapitányként. Bozsik Péter az Európa-bajnokságot tévés szakértőként figyeli. Szerinte a mieink teljesítménye professzionális volt a viadalon.
1 éve
Párizs - A franciaországi labdarúgó Európa-bajnokságon szerdán és csütörtökön már az elődöntőket rendezik meg.
1 éve
Bordeaux - A világbajnok német csapat szombaton nemezisével, az olasz válogatottal találkozik a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság negyeddöntőjében.

Legolvasottabb

1
Párizstól Fehérvárig futottak – Hatalmas tömeg fogadta a hazatérő telekiseket
2
Három autó ütközött össze Söréd és Magyaralmás között
3
Árokba borult egy autó a 63-ason
4
Halálos vonatgázolás Gárdonyban (frissítve!)
5
Fának hajtott egy személyautó Pákozd és Sukoró között
karmolt és harapott
Az utcán támadt két emberre egy medve
díjeső / 16 perce
Bécsben és Waterlooban is nyert az 1945
Török Ferenc filmjét számos elismerés után két újabb nemzetközi fesztiválon díjazták.
Gyász
/"Küzdöttél, de már nem lehet, a csönd ölel át és a szeretet. Csak az hal meg, akit elfelejtenek, örökké él, akit nagyon szerettek."/ Mély fájdalommal tudatjuk, hogy *KÁLMÁN JÓZSEFNÉ * *született Horváth Erzsébet* fáradhatatlannak tűnő, drága jó szíve, életének 88. évében örökre megpihent. Temetése 2017. október 26-án, csütörtökön 14 órakor lesz a Béla úti temetőben. Köszönjük mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, gyászunkban együttérzéssel osztoznak. A gyászoló család
/"Annyira akartam élni, betegséget legyőzni, búcsúztam volna tőletek, de erőm nem engedett, így búcsú nélkül, szívetekben tovább élhetek."/ Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *TÓTH SÁNDORNÉ* *gyúrói lakos* életének 79. évében váratlanul elhunyt. Temetése 2017. október 25-én 16 órakor a gyúrói evangélikus temetőben lesz. Gyászoló család
Fájdalommal tudatjuk, hogy édesanyánk, *özv. BALOGH JÓZSEFNÉ szül. Jankovics Lídia* szíve, türelemmel viselt hosszú betegség után, életének 84. évében megpihent. Temetése 2017. október 25-én, szerdán 16 órakor lesz az abai református temetőben. Egyben köszönetet mondunk mindazoknak, akik a temetésen részt vesznek és gyászunkban osztoznak. Gyászoló család
Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *SZABÓ TIBOR* *ny. mk. alez.* 67 éves korában elhunyt. Temetése - katonai tiszteletadás mellett - 2017. október 25-én 13.30-kor a székesfehérvári Béla úti temetőben lesz. Köszönjük mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, gyászunkban osztoznak. A gyászoló család
M1-es autópálya / 44 perce
Szalagkorlátnak ütközött egy kisteherautó!
Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
Szántóné Balázs Edit / 49 perce
Lehetett-e zsidó Árpád fejedelem?
Gábor Gina
Bőr-, haj- és arcápolás / 49 perce
Szépüljön természetesen!
hajnali edzés / 1 órája
Hosszú Katinka az ünnepnapon sem pihen
program módosulás / 1 órája
Elmarad a fiatalok utcaszínházi előadása
ÖKK Székesfehérvár
Györgye Dávid / 1 órája
Varró János tanítványát komoly célok hajtják
Majer Tamás