Foci

2013.12.06. 14:55

Újpesten fejezi be az idényt a Puskás AFC

Felcsút - A naptári év és az őszi szezon utolsó, a tavaszi idény 2. mérkőzésén, szombaton az Újpest vendége lesz a Puskás Akadémia FC, az NB I-es labdarúgó-bajnokságban. Benczés Miklós bízik a győzelemben.

Matók János

– Sok meccset játszottunk az ősszel, hiszen már korán, a Magyar Kupa selejtezőjében pályára léptünk, aztán a Ligakupában, és a bajnokságban. Hosszú volt a szezon, sok meccs van a srácok lábában, de ennek ellenére a bajnokság végén kezdtünk összeállni, hatékonyabbak lenni – kezdte mondandóját Benczés Miklós, a PAFC vezetőedzője. – Mennyire leszünk hatékonyak Újpesten? Abban bízom, hogy meglepjük az Újpestet, annak ellenére, hogy jó formában vannak, jót tett nekik az edzőváltás. Ám a saját játékosaimat sem féltem, mert többször, így a Győr, a Debrecen, a Fradi és a Pápa ellen is megmutatták, hogy számolni kell velük. Vannak olyan jelek, miszerint megfelelő szervezettséggel, agresszívitással, a felszínre hozott játéktudással Újpesten is eredményesek lehetünk. Annak ellenére, hogy a Magyar Kupából kiverték a Fradit, s ez mentálisan sokat jelenthet nekik. Ám nem tudni, hogy ellenünk melyik arcukat mutatják meg, de vannak olyan játékosaik, gondolok itt Kabátra, Balajczára, akik a helyén tudják kezelni azt a sikert. Nem hinném, hogy elaludnának ellenünk, nekünk csakis a saját erősségeinkben, és nem az Újpest gyengeségeiben kell bíznunk.

Gallardo izomszakadás miatt kidőlt a sorból, de a visszatért Szakály Dénes megfelelően pótolja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!