Foci

2014.04.17. 08:15

Megye III.: Tojások helyett gólok

Székesfehérvár - Fejér megye harmadosztályú labdarúgó bajnokságában a 21. forduló mérkőzéseit rendezik a hétvégén.

Ferencz Balázs

Aqvital Publo Csoport:

A 21. forduló programja:

Április 20. Vasárnap 17.00: Ráckeresztúr -Vértesboglár; Vereb- Beloiannisz; Zámoly -Etyek; Lovasberény- Újbarok; Baracska- Kajászó.

Ebben a csoportban a Besnyő mérkőzés nélkül gyűjti be a három pontot a törölt Tabajd ellen, és ugyanígy tesz a szintén törölt csapat ellen sorsolt Dinnyés. A forduló rangadója lesz a Vértesboglár ráckeresztúri fellépése. A bogláriak egy ponttal előzik meg hétvégi ellenfelüket, de a Ráckeresztúr egy mérkőzéssel kevesebbet játszott eddig. Hazai győzelem esetén a jelenleg 8. csapat megelőzheti ellenfelét.

Simix Üveg Ásvány Cs.:

A 21. forduló programja:

Április 19. Szombat 17.00: Puskás Akadémia III- Isztimér; Április 20. Vasárnap 17.00: Tác-Csősz -Söréd; Csór -Truck-Trailer Jenő; Csókakő -Magyaralmás; Soponya -Szabadbattyán.

A csoport rangadója lehet a listavezető Soponya és a tabella harmadik helyén álló Szabadbattyán csatája. A hazaiak a múlt hét végén meg tudtak lépni a Csókakő csapatától, míg a Szabadbattyán nincs könnyű helyzetben, ugyanis levonulásuk miatt a vezetőedző, és a fél csapat is eltiltását tölti. Ennek tükrében a Soponya győzelmi reményekkel fogadhatja riválisát. A Csókakő a középmezőny elején tanyázó Magyaralmást látja vendégül, míg a Tác - Söréd, és a Csór - Jenő összecsapás a tabella közepét formálhatja.

A táci Rózsa István (Fotó: Koppán Viktor)

Horfer Serleg Csoport:

A 21. forduló programja:

Április 19. Szombat 17.00: Rácalmás- Cece Április 20. Vasárnap 17.00: Enying -Nagykarácsony; Zichyújfalu- Előszállás; Nagyvenyim -DASE; Perkáta- Kisapostag; Mezőfalva II- Alap; Sárszentágota -Vajta.

A délvidéken a jó formában futballozó Rácalmás érvényesítheti a hazai pálya előnyét a Cece ellen, míg a második helyen álló Enying otthonában nagy csatát vívhat a dobogóról lecsúszó Nagykarácsony. Feltéve, ha magára talál... A harmadik Kisapostagnak nem okozhat gondot a sereghajtó Perkáta legyőzése. A DASE a Nagyvenyim otthonában kacérkodhat a kapaszkodás gondolatával, az élen álló Vajta pedig Sárszentágotán hozhatja a kötelezőt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!