Foci

2015.03.10. 14:45

U21: a Videoton FC döntetlen játszott, a Puskás és a DPASE azonban nyerni tudott

Székesfehérvár - A Videoton FC, a Puskás Akadémia és a Dunaújváros PASE U21-es csapatai is a bajnokság Alsóházában vívják tavaszi meccseiket.

Ferencz Balázs

Majdnem százszázalékos hétvégét tudhattak maguk mögött az országos kiemelt utánpótlás-bajnokságban szereplő Fejér megyei csapatok. A felcsúti és újvárosi siker mellett a Vidi U21-esei egy ponttal lettek gazdagabbak úgy, hogy már kétgólos volt az előnyük.

U21, Alsóház

4. forduló

Videoton FC - Vác Város LSE 2-2 (1-0)V.: Agócs A.

Videoton FC: Papp M. Radács, Kecskeméti, Babinyecz, Kókány (Szabó B.) Kalmár, Kiprich (Szőts), Valkovszki, Lőrincz Géresi (Magda), Barcsay (Holka). V.edző: Csucsánszky Zoltán.

Vác Város LSE: Szekeres Szabó B.(Sebestyén), Pápai, Milkó, Kovács M. Gyiró, Antus, Számpor (Kapa) Gyepes Mészáros D. (Sárándi), Lami (Tóth B.). Vezetőedző: Nagy Tibor.

Gól: Géresi (8.), Holka (52.), ill. Milkó (58.), Tóth B. (66.).

Kicsit bosszantott, az eredmény, mert 2-0-ra vezettünk, és innen sikerült pontokat vesztenünk - értékelt Csucsánszky Zoltán, a Videoton FC vezetőedzője. - Az első félidőben viszonylagos jó játékkal vezettünk egy góllal, eldönthettük volna a mérkőzést. A 2-0-s vezetés után ha rutinosabbak vagyunk megtartjuk az eredményt, és három pontnak örülhetünk. Tavasszal három mérkőzésen nem kaptunk ki, ami viszonylagos jó eredménynek mondható, de ennél fontosabb a mutatott játék, ami most nem volt az igazi. Egyéni butaságok miatt kaptunk gólt, de sokat fejlődtünk az őszi produkciónkhoz képest. Fejlődő tendenciát mutat a csapat, amikor a pontszerzésnek nem örülünk már annyira. A hozzáállás és a mentalitás kiváló a csapatnál - zárta gondolatait a tréner.

Puskás Akadémia FC Felcsút - PMFC-Matias 3-2 (2-1) V.: Mihályi László.

Puskás Akadémia FC: Zima Koronczi (Péter), Lipcsei, László, Erdei Mészáros D., Damásdi, Hudák (Badi), Makrai (Guruz) Pintér, Németh E. (Molnár T.). Vezetőedző: Szijjártó István.

PMFC-Matias: Ipacs Molnár S., Czibolya, Czifra, Detki (Kiss D.) Pejakovic (Németh A.), Dalipi, Horvát G., Pávkovics Márkvárt P., Linka. Vezetőedző: Vas László.

Gól: Pintér (4.), Damásdi (12.), Makrai (79.), illetve Pávkovics (20.), Márkvárt P. (88.).

Dunaújváros PASE - Kaposvári Rákóczi BFLA 6-1 (3-0) Vezette: Gellén Antal.

Dunaújváros PASE: Dániel (Karádi) Palkó, Oroszi, Spánitz (Sziládi), Rosta Tamaskó, Kuti, Fogas (Pekker), Fridrich (Szili) Dunai, Lajos. Vezetőedző: Jakab Elek.

Kaposvár: Gáspár Bertók, Jenei, Bohata (Szalai), Kereszturi Richter (Házi), Pallósi, Vas G., Kiss K. (Godzsajev) Fila (Kántor), Kondor. Edző: Richter Sándor. Gól: Spánitz (11.), Fogas (13.), Kuti (18.), Dunai (51., 56.), Lajos (65.), ill. Richter (58.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!