Foci

2015.03.06. 12:02

Pápán előzne a Dunaújváros: Lengyel Ferenc kontra Dobos Barna

Székesfehérvár - Az NB I-es labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában, szombaton 16 órakor az egykori újvárosi ikon, a Lengyel Ferenc által dirigált Pápa vendége lesz a Dunaújváros PASE. Amennyiben Dobos Barna csapata nyer, úgy helyet cserélnek a tabellán.

Matók János

– A Pápa elleni találkozó természetesen sokban fog különbözni a Ferencváros meccshez képest, hiszen Lengyel Feriék, és mi is a bennmaradásért küzdünk. Nagyon fontos lesz számunkra, hogy pontot, pontokat hozzunk haza, hiszen ezzel megkönnyíthetnénk a jövőbeni feladatainkat. A stabilitásnak meg kell maradnia, a hibáinkat ki kell javítanunk, valamint támadásban hatékonyabbnak kell lennünk. Veszélyt kell okozzunk a Pápa kapujára és gólt, gólokat kell elérnünk. Sajnos nem számíthatunk Rafa Wolfe játékára, aki az elmúlt héten sérült meg. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy nem kell műteni. Bízom abban, hogy hamarosan ismét számíthatunk rá. A hétvégi kezdőcsapatot még nem tudom megmondani, hiszen az a heti munka, valamint annak alapján dől el, hogy milyen játékrendszerben lépünk majd pályára – mondta Dobos Barna, a DPASE vezetőedzője.

Az újvárosi Lengyel Ferenc a Pápa vezetőedzőjeként dolgozik. Fotó: lombardfcpápa.hu

– A múlt heti fordulóban elszenvedett vereségünk ellenére is fejlődik csapatunk bizakodva várjuk az első hazai mérkőzésünket, mely nem lesz könnyű, mert a Dunaújváros egy évek óta tudatosan épülő csapat, ráadásul remekül erősített. De a célunk nem is lehet más, mint a győzelem és ezzel együtt riválisunk leszakítása tőlünk – mondta a pápai tréner, Lengyel Ferenc.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!