Nem feltartott kézzel futnak ki

2018.03.16. 21:09

Az FTC otthonába látogat a Puskás

A gólínségben szenvedő felcsútiakat fogadja a listavezető Fradi szombaton, 19.30-kor az OTP Bank Liga labdarúgó NB I 23. fordulójában.

NP

Prosser Dániel (kékben) és Botka csatája Fotó: Veres

Nem a legjobb előjelekkel készül Pintér Attila, a PAFC vezetőedzője egykori kenyéradója, a Ferencváros elleni derbire, holott a Puskás nem teljesít rosszul a zöld-fehérek ellen az idei szezonban. Az évadnyitón sokak meglepetésére 1–1-es döntetlent értek el a felcsútiak az Üllői úton, majd a 12. fordulóban a Pancho Arénában is megismétlődött ez az eredmény. Aggodalomra adhat okot a Fejér megyei támadók gólképtelensége, mivel sem a mezőkövesdi, sem pedig a debreceni kapuba nem voltak képesek betalálni az akadémisták az első két fordulóban. Legutóbb Pakson kaptak ki Szakály Péterék, akkor egyedül a balhátvéd, Dejan Trajkovszki tudott túljárni Verpecz István eszén.

Prosser Dániel (kékben) és Botka csatája Fotó: Veres

A Fradi gólfiesztával feledtette a Diósgyőr elleni 1–2-es kisiklást, Böde Dániel mesterhármasával 5–0-ra ütötték ki a Balmazújvárost a zöld-fehérek. A PAFC játékosai ennek ellenére bizakodva várják a derbit.

– Úgy gondolom, hogy jól játszottunk a DVTK ellen, végig ott voltunk a diósgyőriek kapuja előtt, szerintem van esélyünk a visszavágón – mondta Márkvárt Dávid. – Olyan szériában vagyunk, hogy hiába tudunk helyzetbe kerülni, nehezen jön a gól. Keményen dolgozunk, ennek pedig meglesz az eredménye, előbb-utóbb úgyis jönni fognak a találatok. A Fradi otthonában nem feltartott kezekkel lépünk majd pályára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!