Foci

2012.09.10. 05:47

NB III-as eredmények

A Bakony-csoport, a Duna-csoport, és a Dráva-csoport mérkőzései.

feol.hu

BAKONY-CSOPORT 
Ez nagyon sima volt 

Újbuda, 150 néző. Vezette: Péter G.
Újbuda: Balogh – Laki (Khiesz), Székely, Lókai, Rajnay, Kovács D., Varga D. (Dányi), Kun, Csillag, Huszty (Bruckner), Németh A. Edző: Kenyó Zoltán.
Mór: Varga Z. – Handl, Tóth L., Vajay (Farkas G.), Polovitzer (Májer), Mayer, Tóth R., Farkas L., Kovács B., Marosvölgyi, Kelemen (Kurinyecz). Edző: Sebestyén Ferenc.

A nyáron alaposan átalakult móri csapat ezen a délutánon nem tudta felvenni a versenyt a hazai csapattal, amely az első félidőben már Huszti és Kovács D. révén már 2-0-ás előnyre tett szert. A fordulás után sem sikerült fordítani a mérkőzés képén, Németh Attila kétszer is betalált, majd Kovács D. is megszerezte második gólját, 5-0 lett a vége.



NB III, DUNA-CSOPORT
Videoton FC II–Diósd 2-1 (2-0)
Felcsút, 200 néző. Vezette: Lovasi.
Videoton II: Gábor — Vachtler, Tar, Tamás, Nagy Zs., Molnár T., Papp M., Károly (Nagy Á.), Szabó D., Jankovics, Babos B. (Varga D.). Vezetőedző: Komjáti András.
Diósd: Stammel — Csák, Simkó (Horváth), Koller, Csurka, Pásztor (Hegybányai), Kozma, Kovács Zs., Tóvizi (Németh G.), Fekete, Mojzer. Edző: Rubold Péter.

Folytatta remek szereplését az NB III-ban újonc Videoton II. Már a 3. percben sikerült megszerezni a vezetést Szabó D. révén, majd további helyzetek jöttek, de a következő gólig a 37. percig kellett várni, ekkor a felhúzódó Tar volt eredményes, 2-0. A második félidőben sem sokat változott a játék képe, többet támadott a Vidi, Mojzer révén viszont a vendégek szépítettek, de ez számukra kevés volt, 2-1.

NB III, DRÁVA-CSOPORT
A hajrában eldöntötték
Dunaújváros PASE - Szentlőrinci SE 2-0 (0-0)
Dunaújváros, 300 néző. Vezette: Nyakas.
DPASE: Milinte – Villám (Farkas), Beleuc, Salamon, Köntös, Micskó, Sóron (Samuel Ato 68), Böőr, Godslove, Kocsis, Sitku (Lázár). Edző: Jakab Elek.
Szentlőrinc: Heim – Kalmár, Leipold, Zámbó, Tóth M., Tóth Á. (Lóth), Csibere, Timotity (Benke), Szabó K., Pincehelyi (Székelyhidi), Lauer. Edző: Kulcsár Árpád.

Az első három fordulóban négy pontot hullajtott el a Dunaújváros, amelynek nem titkoltan a bajnokság megnyerése a célja, így hazai pályán, szombaton nem is lehetett más a terve Jakab Elek együttesének, mint a Szentlőrinc legyőzése. Fontos volt megszerezni a három pontot, hogy a DPASE ne kerüljön idejekorán olyan hátrányba a többiekkel szemben, hogy később nehéz legyen ledolgozni. A három pontot végül sikerült begyűjtenie az újvárosiaknak, igaz, nem adták ingyen a sikert, alaposan meg kellett dolgozni érte. A vezető gólig egészen a 79. percig kellett várni, ekkor a rutinos Böőr Zoltán vette be a vendégek kapuját és ezzel megtörte a jeget. A mérkőzést a 90. percben sikerült végérvényesen lezárni, amikor Godslove szerezte meg a DPASE második gólját. Az újvárosiak 5. a tabellán.

Címkék#NB III

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!