Foci

2012.08.25. 07:29

NB II: otthon az Akadémia, Sopronban a Csákvár

Székesfehérvár - Az NB II-es labdarúgó-bajnokság 2. fordulójában a Puskás Akadémia FC szombaton a Kozármislenyt fogadja, a Csákvár Sopronban játszik.

Matók János

Puskás Akadémia FC-Kozármisleny, Felcsút, Puskás pálya, szombat 17.30.

- Ami a felkészülésünket illeti, nem történt semmi különös - mondta Benczés Miklós, a Puskás Akadémia FC vezetőedzője. - Illetve annyi, hogy voltak tanulságai a csákvári mérkőzésnek, az akkor elkövetett hibákat ki kell küszöbölnünk a játékunkból. A mai, a Kozármisleny elleni mérkőzéssel kapcsolatban azt mondhatom, hogy riválisunk tavaly meghatározója volt a Nyugati csoportnak, s az idén is jól kezdett, az első fordulóban meggyőző fölénnyel nyert a BKV ellen. Ám mi is sikerrel jártunk, így bizakodva várjuk a találkozót, s a három pont megszerzése a célunk.

Az Akadémia Czirjék - Margitics, Papucsek, Aposztolopoulosz, Farkas N. - Polonkai, Tóth Kleinheisler, Szakály, Baracskai - Zsolnai tervezett összeállításban kezd.

Sopron - Aqvital-Publo Csákvár, szombat 19 óra.

- A nyolc közé jutásért a megerősített Sopron komoly riválisunk, ezért is nagyon fontos számunkra a sikeres szereplés - kezdte Bognár György, a csákváriak vezetőedzője. - Én mindig csak a győzelemben gondolkodom, a döntetlent soha nem tartom kiváló eredménynek. Bár a rutinos edzők szerint az első pont megszerzése a legnehezebb, egyúttal a legfontosabb, és ez még előttünk van. Stabil játékra, jó futballra számítok, aztán meglátjuk, hogy ez mire lesz elég, de bízom a sikerben.

Az Aqvital Hegedüs - Ambrus, Racskó, Burucz, Ódé - Domján, Rigó, Csordás - Molnár Cs., Folmer, Burányi tervezett összeállításban kezd.

A héten a kapus Gelei betegség miatt négy napig nem edzett, amíg a sérüléséből felépült brazil támadó, Juninho három napja már a csapattal együtt gyakorolt. Kezdőként még nem, de elképzelhető, hogy csereként már játszik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!