Foci

2011.09.19. 16:34

MK: szerdán kell majd vitézkedni

Székesfehérvár - Szerdán tovább folytatódik a labdarúgó Magyar Kupa-sorozat, az érdekeltek - közöttük a három Fejér megyei csapat - a 3. fordulóban lép pályára.

Matók János

Két, hazai és egy, idegenbeli találkozó - mindegyik egyaránt 15.30-kor kezdődik - vár Fejér megye csapataira. Kezdjük ez utóbbival: a Dunaújváros Pálhalma ASE a szintén NB I B-s BKV Előre otthonában szeretné kivívni a továbbjutást. A felek egyaránt a Nyugati-csoport tagjaként játszanak a bajnokságban, s ott az őszi szezonban már találkoztak. Akkor, szintén a fővárosban a BKV Előre Berki góljával 1-0-ra nyert a dunaújvárosiak ellen. Amely csapat a bajnokságban eddig még nem szerzett pontot, s a tabella utolsó helyén áll.
Folytassuk a két, hazai összecsapással: a Videoton-Puskás Akadémia NB II-es csapata az élvonalban második helyezett, s ez idáig veretlen Győri ETO FC-t fogadja Felcsúton, amíg az NB III Bakony-csoportjában veretlenül 2. helyezett Aqvital-Publo Csákvár, az NB I B Keleti-csoportjának a 11. helyezettjét, a Budapesti Honvéd Magyar Futball Akadémiát látja vendégül. Na ez a két találkozó már sok érdekességgel járhat. A csákvári találkozót  amelyen a hazai csapatnak legalább akkora esélye van a továbbjutásra, mint a Honvéd II-nek  Fenyvesi Szabolcs vezeti, amíg az ellenőr Arany Tamás lesz. A kérdés csak az lehet: a Honvéd milyen összeállításban, melyik légiósát bevetve lép majd a pályára?
Bár erős a gyanú, hogy a csákvári edzőt, Nyigri Richárdot és rutinosabb  játékosait, mint például Földest, Domjánt  és Imriket, de a többieket is ez  hidegen hagyja: hazai pályán, a saját játékukkal verhetik meg a riválist.
Kétségtelen, hogy a legnehezebb dolga Hartyáni Gábornak, a kisvidi vezetőedzőjének lesz, hiszen a Csertői Aurél irányította Győr most nagyon egyben van. A piros-kékek összeállítása sem tudott még, nem ismert, hogy a nagyoktól kire számíthatnak. Ezt a találkozót a rutinos élvonalbeli játékvezető, Szilasi Szabolcs kapta meg, amíg az ellenőr Vágner László lesz.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!