Foci

2015.04.23. 12:09

Megyei I.: A Mór az Iváncsa elleni sikerrel akar visszatérni a második helyre

Székesfehérvár - A Viszló Trans megyei I. osztályban a 24. fordulójában több rangadót és rangadó jellegű meccset játszanak.

Káldor András

Április 25. szombat,17.00

Velence-Bericap (2.)-Martonvásár (8.)

Pavlik József a Velence-Bericap vezetőedzője: – Az Iváncsa mögött folyik a bajnokság, most éppen mi vagyunk a második helyen, következik a Fejér megyei „El Classico". Ezen a mérkőzésen mind a szakvezetőknek, mind a játékosoknak a maximumot kel nyújtani ahhoz, hogy megnyerjük a találkozót. A héten nagyon kemény munkát végeztünk, úgy gondolom, hogy megrajzoltuk az „i" betűt, és szombaton lesz kilencven percünk arra, hogy erre feltegyük a pontot.

Április 26, vasárnap, 17.00

Mezőfalva (12.)-Dunaújváros PASE (4.)

Masinka László a Mezőfalva vezetőedzője: – Természetesen még nem tudjuk, hogy a Pálhalma milyen kerettel jön, de hazai környezetben szeretnénk itthon tartani a három pontot. Egy-két sérültünk van, akiknek kérdéses a játékuk, vasárnapig eldől, hogy ott lehetnek-e a csapatban. Nyerhetünk, azonban ehhez nem is játékban, hanem akaratban kell előre lépnünk.

Kisláng (14.)-Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő (6.)

Rehák Viktor vezetőedző: – A múlt héten az Iváncsa ellen nagyszerű teljesítmény nyújtott a csapat, ha abból tudunk meríteni, akkor bátran várhatjuk a mérkőzést. Küzdelmes, és jó találkozóra van kilátás. Olyan pikantériája van amúgy a meccsnek, hogy az elmúlt években, ebben a párosításban mindig a vendégcsapat győzött, reméljük, hogy ezt a hagyományt most megszakítjuk, és nagy szeretettel várjuk vissza Zimmermann Tamást Kislángra. Bízom abban, hogy szerencsénk lesz a hétvégén, és ilyen teljesítménnyel nem hiszem, hogy szomorkodnunk kell majd a lefújás után.

Nehéz csatára számíthat a zöld mezes Martonvásár Polgárdiban. Fotó: Koppán Viktor

Mór (3.)-Iváncsa (1.)

Horváth Zoltán vezetőedző: – Mindent megelőzően szeretnék gratulálni Jakab Zoltánnak, rég nem láttam ilyen jó játékvezetést, mint a legutóbbi meccsünkön, Ercsiben. A mérkőzés előtt jó lenne leigazolnunk Dr. House-t, mert akkor nem lenne problémám a csapattal, mert sajnos annyi sérültünk van. Mindössze tizenketten, tizenhárman vagyunk Célunk persze, hogy nyerjünk, de kétségtelen, hogy komoly fejtörést okoz, hogy foghíjas a keretünk. Az a baj, hogy volt egy szenzációs felkészülésünk, de a bajnokság kezdete óta nem tudtam úgy összeállítani a csapatot, hogy minimum két-három játékos nem hiányzott volna az általam elképzelt tizenegyből. Ráadásul az Iváncsa csapata külön kategória, ezen a szinten nagyon jó képességű játékosai vannak, és nem is érdemes velük versenyezni.

Polgárdi Vertikál (7.)-Szár (11.)

Beszédes Sándor a Polgárdi Vertikál vezetőedzője: – A Martonvásár elleni szép győzelem után elvárom a csapattól, hogy a hátralevő mérkőzéseken is ilyen odaadással, fegyelmezetten és bátran futballozzon. Elsősorban ez a fiatalokra vonatkozik, akik ismételten bizonyítottak, és örülök, hogy rácáfoltak az olyan hangokra egyes idősebb szurkolók részéről, amelyek időnként a pálya széléről behallatszanak, és teljesen alaptalanok, bántóak. Tisztelve az ellenfelet egyértelműen győzelmet várok, nem változtatva a játékstílusunkon.

Bicske (16.)-Sárszentmiklós (5.)

Gyimesi László a Bicske vezetőedzője: – Újabb nehéz mérkőzés előtt állunk, igaz lényegében minden meccsről elmondható ez. Természetesen, ugyanúgy, mint eddig győzelmet várok, és bízom abban, hogy azok a fiatalok, akik legutóbb bemutatkoztak, tovább lépnek és fejlődnek. Remélem, hogy a játékosok egyénileg és a csapat is átérzi a mérkőzés fontosságát.

Dunafém-Maroshegy (15.)-Puskás Akadémia FC II (13.)

Gelencsér Tibor edző: – Egyértelműen a győzelem lehet a célunk, bár tisztában vagyunk azzal, hogy a tél folyamán a Puskás megerősödött. Az utóbbi két mérkőzésen a játékunkkal nem volt gond, igaz az előző fordulóban ez nem párosult eredményességgel a Velence ellen. Ha ez a fejlődő tendencia továbbra is megmarad, akkor lehet esélyünk a pontszerzésre. Egyedül Pongrácz Gábor játéka kérdéses, ő derékbántalmakkal küzd.

Tordas (10.)-Ercsi (9.)

Csillag Szilveszter a Tordas vezetőedzője: – Ez a párosítás nekünk külön szívügyünk, hiszen tavaly az Ercsivel harcoltunk a feljutásért. Hazai pályán nem lehet más célunk, mint a három pont megszerzése, főleg abban a tekintetben, hogy kezd a csapat magára találni. Továbbra is a helyzetkihasználásunkkal vannak problémák, százalékosan nagyon rossz ebben a mutatónk. Ezen próbáltunk a héten javítani, én mindenképpen a győzelemben bízom, a csapat is úgy fog kimenni a pályára, hogy nyerni akar.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!