Foci

2009.10.28. 11:19

Matthäus sms-ben mondott nemet - letiltotta az asszony?

FMH - Mégsem lesz az argentin Racing Club vezetőedzője Lothar Matthäus, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya.

feol.hu

 

 

A hétszeres bajnokcsapat - amely 1966 óta csak egy trófeát nyert - jelenleg sereghajtó az őszi pontvadászatban 10 meccsen szerzett 5 pontjával. Rodolfo Molina klubelnök szombaton jelentette be, hogy a 48 éves német szakemberé a kispad, aki viszont hétfőn úgy nyilatkozott, hogy csak 21 éves modell felesége beleegyezésével költözik Dél-Amerikába.
 "Hosszas megfontolás után sajnos visszautasítottam a Racing ajánlatát, nem állt össze a dolog" - nyilatkozta szerdán a tréner, aki sms-ben tájékoztatta döntéséről az argentinokat. Ezt a klub egyik tanácsadója nevetségesnek nevezte.
A játékosként világbajnok Matthäus 2004 februárjától 2005 decemberéig volt a magyar válogatott szakvezetője, majd a brazil Atletico Paranaenséhez szerződött. A következő állomás - 2006 és 2007 között - az osztrák Red Bull Salzburg volt, amellyel bajnokságot nyert. Legutóbb az izraeli Maccabi Netanyánál tevékenykedett. Idén júniusban hírbe hozták a Videoton FC-vel, de a felek nem jutottak egyezségre.
(MTI)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!