Foci

2017.03.12. 18:56

Már csak a nevében volt igazi rangadó

A Bicske csapata „albérletében” magabiztosan, három góllal győzte el a Velence együttesét.

Káldor András

Őszi meccsükhöz hasonlóan nem tudta megnehezíteni a Velence a bajnokaspiráns Bicske dolgát. 

Bicske-Velence 3-0 (1-0)

Csákvár, 100 néző Vezette: Wehovszky GergőBicske: Milinte - Katona, Sötét, Máj, Dukon - Rigó, Szilágyi L. (Máté), Varga Z., Németh E. - Móri (Szarvas), Molnár A. (Pásztor). Vezetőedző: Raffai Rudolf Velence: Krencz - Silhány (Németh E.), Rakonczay, Lantos, Harmati, Pál, Baranyai, Pintér B., Gulyás-Kovács, Gémes (Bretus), Czifra. Gól: Németh E. (33.), Móri (56.), Varga Z. (88.).Jók: Rigó, Móri, Szilágyi L., Varga Z., illetve Krencz, Gulyás-Kovács, Rakonczai.

A pályafelújítás miatt a csákvári műfüvön került lebonyolításra a két nagy hagyományokkal rendelkező csapat találkozója. Már az első percben veszélyeztetett a vendég együttes, Gémes László azonban lesről talált be. A 20. percben Gulyás-Kovács Géza 20 méteres szabadrúgását védte Milinte Árpád. A 31. percben Móri Tamás baloldali beadását Varga Zoltán lekészítette Rigó Gábornak, lövését Krencz Sebestyén szögletre mentette. Két perc elteltével Molnár A. remek átadását Németh Erik a kiinduló kapus mellett a kapuba lőtte. 1-0. A 45+1. percben Gulyás-Kovács lőhetett szabadrúgást a kaputól 20 méterre, a hazai kapus ezúttal is a helyén volt.

Az 56. percben Varga Z. szerzett labdát, még a kapust is kicselezte, de kisodródott, a visszapasszolt labdát Móri egy csel után a hosszú sarokba továbbította. 2-0. A 69. percben Szilágyi László pazar labdával indította Pásztor Lászlót, aki a nagy helyzetet elkapkodta. A 88. percben Katona Lajos futott el a jobb oldalon, belőtt labdáját Varga Z. értékesítette. 3-0.

Az erős szélben, a valaha szebb napokat látott Velencét közepes játékkal is biztosan nyerte meg a „hazai”csapat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!