Továbbra sem sikerül a kapuba találniuk

2018.04.02. 22:05

Az utolsó hat meccsén két gólt lőtt a Vidi II

3–0-s vereséget szenvedtek a fehérváriak a III. Kerület otthonában a labdarúgó NB III 21. fordulójában.

KRE

Tóth (j) és Mocsi (b) próbál labdát szerezni Fotó: Kricskovics Antal

III. Ker. TVE–Videoton FC II 3–0 (1–0)

TVE Sporttelep, 700 néző, Vezette: Kulcsár Katalin.

III. Kerület: Palásthy – Gálfi, Móczó (Kiss D., 46.), Szilágyi (Pfeiffer, 86.), Nagy T., Herczeg, Kaszai, Pálfalvi, Hamar, Králl (Sorecz, 65.), Grúz. Edző: Tóth András.

Videoton II: Hársfalvi – Bolla, Mocsi, Tóth B., Zeke – Réti (Burka, 84.) – Lőrincz, Torvund, E. Hadzic, Pápai (Tarnóczi, 62.) – Galacs (Szabó B., 70.). Edző: Tímár Krisztián.

Tóth (j) és Mocsi (b) próbál labdát szerezni Fotó: Kricskovics Antal

Az elmúlt öt bajnoki fellépését egyaránt megnyerő, az NB III Nyugat csoportjában november 4-e óta veretlen óbudai együttes a vasárnapi találkozón hamar magához ragadta a kezdeményezést. Még tíz perc sem telt el a játékból, Hársfalvi máris hatalmas bravúrt mutatott be Kaszai szabadrúgásánál. A 28. minutumban azonban a fehérvári hálóőr sem segíthetett: az őszi mérkőzésen is eredményes, a házi góllövőlistát vezető Hamar Ádám fejelt az ötösről a kapuba, 1–0. A szünet előtt Torvund lábában maradt az egyenlítés, de jutott még idő egy újabb Hársfalvi-bravúrra is – a fiatal kapus Nagy Tamás kísérleténél mentett nagyot.

 

Nem sokkal a térfélcserét követően egy kipattanó után Herczeg duplázta meg a hazaiak előnyét, 2–0. A folytatásban a fehérváriak hiába próbálkoztak, nem sikerült szépíteniük, ezzel 191 percesre nyújtva tavaszi gólcsendjüket. A végeredményt a lefújás előtt a második gólját fejelő Hamar állította be, aki ezúttal közelről bólintott a hálóba, 3–0.

– Az eredmény nem tükrözi hűen a játék képét, nem volt ekkora különbség a csapatok között. A legnagyobb gond, hogy nem tudunk kapott gól nélkül lehozni egy meccset, ebben mindenképpen fejlődnünk kell a jövőben – mondta Tímár Krisztián, a fehérváriak vezetőedzője a lefújás után.

A Vidi II szerdán a Veszprémet, vasárnap pedig az éllovas Kaposvárt fogadja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!