Foci

2011.08.23. 15:04

Kispesten játszik a Vidi

Székesfehérvár - Két helyen lehet megvásárolni Fehérváron, a Vidi szombati, a Honvéd elleni mérkőzésére szóló belépőjegyeket.

Matók János

Szombaton 17.30-tól  a Budapest Honvéd otthonában vendégszerepel a Videoton FC csapata. A mérkőzésre a belépőket elővételben kedd reggeltől péntek délutánig értékesítik Székesfehérváron,  a Premier jegyirodában (9-től 17 óráig), valamint a Vidi-Shopban (10-től 17 óráig).  A belépőket a  VidiClub tagjai kedvezményes áron vásárolhatják meg.   Azok, akik leadják a DVSC-Vidi mérkőzés belépőjét, azok 700 forintért vehetik meg a szombati jegyet.    Nem elég felmutatni a belépőt, azt le is kell adni, csak így vehető igénybe a kedvezmény. A fehérvári  klub szurkolói buszokat is indít a fővárosba. Az utazásra jogosító szelvényekhez szintén a Vidi-Shopban és a Premier jegyirodában juthatnak hozzá.   Gyülekező szombaton 14.45-kor a Piac téren, a szokott helyen, a buszok indulási ideje 15 óra.
A kispesti mérkőzés játékvezetője Szabó Zsolt lesz. A legutóbbi  bajnoki szezonban Szabó Zsolt két találkozót  vezetett a Vidinek, mégpedig a hazai Újpest elleni 1-0-ás találkozót, a gólszerző Nikolics Nemanja volt, valamint a Paks elleni idegenbeli - azon a  Paks nyert 1-0-ra - bajnokit. A játékvezető segítői Szpisják Zsolt és Medovarszki János lesznek Kispesten.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!