Foci

2010.09.17. 10:20

Henry gólörömébe belesérült az ellenfél kapusa

Frisco - Belesérült a világ- és Európa-bajnok Thierry Henry gólörömébe a rivális együttes kapusa: a francia csatár az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) lejátszott Dallas-New York Red Bulls (2-2) mérkőzésen találta el szerencsétlenül Kevin Hartmant.

MTI

A csütörtöki találkozón Mehdi Ballusi találatát követően Henry újra a hálóba szerette volna bombázni a labdát, de a hazaiak kapusa belelépett a lövésbe, majd fájdalmas arccal földre roskadt. A hálóőr térdszalag-szakadást szenvedett.
   
"Az ilyen helyzetekben néha szeretem visszalőni a labdát a kapuba, most is ezt akartam tenni, de Hartman közbelépett - mondta a 33 éves támadó. - Szerencsétlen eset volt, a szünetben bocsánatot kértem tőle, mert nem akartam sérülést okozni. Sajnálom, hogy ez történt, meglehetősen buta dolog."
   
Schellas Hyndman, a Dallas vezetőedzője a mérkőzés után úgy nyilatkozott, a texasi klub valószínűleg panaszt emel a ligánál, mert az MLS legértékesebb játékosának címére (MVP) is esélyes kapus a sérülés miatt hosszabb kihagyásra is kényszerülhet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!