Foci

2012.06.04. 05:56

Győzelemmel búcsúzott a csapat

Dunaújváros – A Ness Hungary másodosztályú labdarúgó-bajnokság Nyugati csoportjának utolsó fordulójában hazai pályán fontos meccsen győzött a Dunaújváros PASE együttese.

Gallai Péter

Dunaújváros PASE – Budaörsi SC
1-0 (1-0)

Dunaújváros, 400 néző. Vezette: Iványi Zoltán (Kis Z., Buzás). Dunaújváros PASE: Abu – Nagy A., Beleuc, Salamon, Szolomájer – Urbán Micskó (Bezerédi, a 60. p.), Vörös (Szabó Cs., a 92. p.), Márki (Berényi, a 76. p.) – Godslove, Perovic. Vezetőedző: Jakab Elek. Budaörsi SC: Mester – Pleván, Hegedűs N., Csobánki, Mihályi (Papp G., a 74. p.) – Lattenstein, Horváth L (Tóth Cs., a 74. p.), Lászka (Szentgyörgyi, a 82. p.) Sánta – Tüske, Kollega. Vezetőedző: Lucsánszky Tamás. Igazi célfutballt játszott az első félidőben a dunaújvárosi együttes. A tizenharmadik percben Godslove ellen szabálytalankodtak a vendégek a tizenhatoson belül.

A büntetőt Vörös értékesítette (1-0). Negyed órával később Szolomájer lerántását követően újabb tizenegyest ítélt a játékvezető, de az elrúgás előtt az asszisztens magához kérette Iványit, aki les miatt visszavonta az ítéletét. A félidő hajrájában a Budaörsnek is voltak lehetőségei, több szögletet is rúgtak, de Abu magabiztosan hárította ezeket. A második játékrész elején a sokáig sérüléssel bajlódó Micskó elfáradt, helyére Bezerédi állt be. Ezt követően inkább kontrákra játszottak a hazaiak, de a befejezéseknél hiányzott a koncentráció. A hajrában többet birtokolta a labdát a Budaörs, de az újvárosi védelem jól állt a lábán, ezúttal nem lehetett kifogni rajta. Ezen a találkozón remekül küzdött a hazai együttes, így megérdemelten búcsúzott győzelemmel a 2011/2012-es bajnokságtól.

Jakab Elek: – Ezt a küzdelmes győzelmet vezetőinknek és a játékosoknak, valamint a stábtagok családjainak, hozzátartozóinak ajánljuk.

Lucsánszky Tamás: – Rendkívüli módon szégyellem magam a kiesés miatt, remélem, csapatom is így érez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!