Foci

2016.02.03. 18:35

Gólzápor az esőben - Robert Jarni felmérte hol tartanak játékosai

Felcsút - A Puskás Akadémia FC gólzáporos felkészülési mérkőzésen 6-3-ra legyőzte a harmadosztályban szereplő Diósd csapatát.

Szupkai Gábor

Puskás Akadémia FC- Diósdi TC (NB III) 6-3 (5-0)

Puskás Akadémia FC: Pajovic (Tóth B., 61.) - Kertai, Tar, Kelic (Lipcsei, 46.), Dinjar - Zsidai (Mészáros D., 61.), Nagy Zs. (Polonkai, 46.) - Csurko (Péter, 46.), Bacelic-Grgic, Zsótér - Castillion (Erdei, 71.)

G.: Kelic (13.), Castillion (18.), Bacelic-Grgic (33.), öngól (38.), Zsótér (41., büntetőből), Péter (87.) ill. Mojzer (51.) Mészáros L. (54.), Kornis A. (77.)

Nem a legideálisabb körülmények, szakadó eső, erős szél, és kellemetlenül hűvös idő köszöntötte a Puskás Akadémia FC-t, és szerdai ellenfelét, a Diósd csapatát. A hazaiaknál Robert Jarni vezetőedző ezúttal azoknak adott lehetőséget, akiknek a felkészülés során kevesebb szerep jutott. Egyúttal bemutatkozott a frissen igazolt 22 éves, ungvári születésű Vjacseszlav Csurko. A középpályás a Sahtar Doneck csapatától érkezett kölcsönbe.

- A találkozó elérte a célját, kaptunk egy reális képet arról, hogy ki milyen stádiumban tart - nyilatkozta a lefújást követően a vezetőedző.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!