Foci

2015.04.29. 12:24

Megyei II.: Fontos összecsapások jönnek

Székesfehérvár - A megye II osztályú labdarúgó bajnokságának 25. fordulójában több olyan találkozót is rendeznek, amelyek a végelszámolás szempontjából fontosak..

Káldor András

Osz-Car csoport

Szombaton rögtön rangadóval nyitja a 25. fordulót a Bakonycsernye együttese, amely a közvetlen riválisát, a 2. helyen álló Vál csapatát fogadja. A papírforma a vendéglátók mellett szól, hiszen a csernyeiek szeptember 27-e óta nem kaptak ki hazai pályán, akkor a Kajászónak sikerült nyernie 3-2-re. A vendégek idegenbeli mérlege nem rossz, bár idén kétszer buktak, Kápolnásnyéken, illetve két fordulóval ezelőtt meglepetésre, Pettenden. Ha már Pettendről szólunk meg kell jegyezni, hogy a tabella 10. helyezettje legutóbb nem utazott el Csákvárra – ennek nagy valószínűséggel következményei lesznek – és a listavezető Pusztavám ellen sem ők az esélyesek. . A Pátka gárdája a szomszédvár Csákvár II ellen bizonyíthatja, hogy a Vál elleni legutóbbi hazai veresége csupán kisiklás volt. A tabella alsó szekciójában tartózkodó Pázmánd, és az Iszkaszentgyörgy számára égetően fontosak lennének a pontok, kérdés mit tudnak ezért tenni a Pákozd, illetve a Bodajk ellen?

Május 2. szombat, 17.00

Bakonycsernye (3.)-Vál (2.), Pettend (10.)-Pusztavám (1.)

Május 3. vasárnap, 17.00

Pátka (6.)-FC Csákvár II (11.), Fehérvárcsurgó (8.)-Kajászó (7.), Pázmánd (15.)-Pákozd (9.), Kőszárhegy (13.)-Mány (5.), Iszkaszentgyörgy (14.)-Bodajk (4.)

A szabadegyházai Bozai Attila (pink)szombaton nehéz meccs vár. Fotó: Koppán Viktor

Agárdi Termál csoport

Akárcsak a másik csoportban itt is rangadóval indul a heti forduló, Szabadegyházára látogat a Baracs, és nem vár rájuk sétagalopp. A Szabadegyháza markáns csapat képét mutatja otthon, és bizony a Lajoskomárom, a Nagylók csapatai vereséggel hagyták el tavasszal a pályájukat, és a tabellát toronymagasan vezető bajnokaspiráns Sárosd is megszenvedett itt, csupán 5-4-re tudott nyerni a tavaszi nyitó játéknapon. A Seregélyes otthon fogadja a 13. helyen álló Adonyt, és utolsó lehetőségeinek egyike lehet, hogy nyerjen, ellenkező esetben már szép lassan készülhetnek az osztályváltásra.

Május 2., szombat, 17.00

Szabadegyháza (6.)-Baracs (4..)

Május 3., vasárnap, 17.00

Lajoskomárom (2.)-Enying (12.), Seregélyes (16.)-Adony (13.), Pusztaszabolcs (7.)-Kulcs (10.), Kálóz (8.)-LMSK Masita (11.), Nagykarácsony (14.)-Nagylók (3.), Aba-Sárvíz (5.)-Soponya (9.), Sárosd (1.)-Mezőszilas (15.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!