Foci

2015.04.23. 12:09

Megyei II.: Éles meccsek várnak a csapatokra

Székesfehérvár – A megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában több pályán is a hazai csapatok sikerét ígéri a papírforma.

Káldor András

Osz-Car csoport

Ez a hétvége amolyan vízválasztó is lehet, hiszen a listavezető Pusztavám együttese hazai környezetben fogadja a Kőszárhegy csapatát, amelynek szintén szüksége lenne a pontra, pontokra, hiszen eléggé betömörült az alsóház mezőnye. Csupán egy-egy pont választja el a csapatokat egymástól, és egy vereség, illetve győzelem alaposan átírhatja a tabellát. Mindenesetre a Pusztavám ellenlábasai közül a Vál a tavasszal megtáltosodó Pátka vendége lesz, és ezúttal sem vár rájuk sétagalopp a pátkai oroszlánbarlangban. Valamivel könnyebb lehet a Bakonycsernye dolga Kápolnásnyéken, ahonnan azért több csapat – Pusztavám, Pettend – is örömmel térhetett haza tavasszal. Jó, és küzdelmes mérkőzésre van kilátás Pettenden, ahol a Csákvár II vendégeskedik, ráadásul a vendéglátók legutóbb gólzáporos meccsen győzték (5-4) le a Vál együttesét. Hasonlóan izgalmas összecsapás lehet a Bodajk mányi kirándulásából, főleg annak tudatában, hogy Mányon azért nem sok babér termett tavasszal a vendégcsapatoknak. Négy idegenbeli meccs, és ebből három vereség után játszik ismét otthon a Fehérvárcsurgó együttese az idegenben utoljára novemberben pontot szerző Iszkaszentgyörgy ellen.

Április 25., szombat 17.00:

Kápolnásnyék (12.)-Bakonycsernye (3.)

Április 26., vasárnap, 17.00

Pátka (5.)-Vál (2.), Fehérvárcsurgó (9.)-Iszkaszentgyörgy (14.), Kajászó (7.)-Pázmánd (15.), Pusztavám (1.)-Kőszárhegy (13.), Mány (6.)-Bodajk (4.), FC Csákvár II (11.)-Pettend (10.)

Igyekeznie kell a Pázmándnak (piros) a Fehérvárcsurgó ellen. Fotó: Koppán Viktor

Agárdi Termál csoport

A Szabadegyháza gárdája március közepe óta veretlen, hat mérkőzésen győztek zsinórban, így eséllyel szállhatnak harcba az LMSK-Masita otthonában. Ahhoz, hogy az Adony csapata messzebb kerüljön a kieső zónától feltétlenül szükségük lenne arra, hogy hazai pályán sikerrel zárják a Kulcs elleni találkozót. A 11 mérkőzés óta hazai veretlenségét őrző Sárosd számára nem lehet gond a 9. helyen álló Soponya legyőzése. A Mezőszilas számára égetően szükség lenne a pontokra, és a hazai győzelemre az Enying ellen, mert akkor kissé fellélegezhetnének.

Április 26., vasárnap. 17.00

LMSK Masita (11.)-Szabadegyháza (6.), Adony (14.)-Kulcs (10.), Sárosd (1.)-Soponya (9.), Nagykarácsony (13.)-Lajoskomárom (2.), Mezőszilas (15.)-Enying (12.), Baracs (4.)-Seregélyes (16.), Nagylók (3.)-Kálóz (8.). Pusztaszabolcs (7.)-Aba-Sárvíz (5.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!