Foci

2012.06.20. 06:17

Eb: A rendezés eddig kiváló

Dunaújváros - Már a csoportmérkőzések is számos meglepetést hoztak az Eb-n, de Lengyel Ferenc szerint lassan kirajzolódnak az erőviszonyok.

Gróf András

A Dunaferr bajnokcsapatának kapitánya profi pályafutása befejezését követően az edzői hivatást választotta. Legnagyobb sikerét a Paks gárdájával érte el, ahol az NB III-ból az első osztályig vezette az együttest. Az elmúlt bajnokságban a paksiak második csapatánál tevékenykedett. Természetesen a nyári szabadsága alatt rendszeresen figyelemmel kíséri az Eb mérkőzéseit.
 
- A selejtezőkön nyújtott teljesítményüket  követően számomra hatalmas  csalódás a hollandok negatív produkciója. Nagyon tetszik viszont a német válogatott magabiztos játéka, amivel az Európa-bajnokság első számú esélyesévé léptek elő. Nem szabad azonban leírni a spanyolokat, és a nagy tornákon mindig későn belelendülő olaszokat sem. Szakmai szempontból érdekesség, hogy több együttes is  a három védős rendszerben játszik. Úgy érzem, hogy a Barcelonát próbálják utánozni, de nincsenek  meg hozzá a megfelelő labdarúgóik. Pozitívum, hogy a gyönyörű stadionokban eddig példás a lebonyolítás. Kérdés, ha a horvátokkal közösen mi nyerjük annak idején a rendezés jogát, milyen színvonalon teljesítenénk?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!