Foci

2015.10.09. 19:19

Döntőig jutottak a vörösmartys lányok

Az OTP Bank Bozsik-program keretében hangos sikert arattak a Vörösmarty Mihály Általános Iskola labdarúgó lányai, döntőt vívhattak a fehérváriak.

Ferencz Balázs

A Vörösmarty Mihály Általános Iskola diákjai remekeltek
Fotó: mlsz.hu

A Telkiben megrendezett Tanévindító Gyermeklabdarúgó Fesztiválon a székesfehérvári Vörösmarty Mihály Általános Iskola lányai III-as korcsoportjában a végső párharcig nem találtak legyőzőre. A Magyar Labdarúgó Szövetség edzőközpontjában az ország minden részéből pályára léptek a lánycsapatok. A Vörösmartys ifjú hölgyek a megyéből egyedüliként viaskodtak, és álltak helyt az erős mezőnyben. A Slett Csaba által felkészített lányok sorra aratták győzelmeiket és csak a döntőben kaptak ki.

Eredmények:

Vörösmarty- Érd 6-0

Vörösmarty -Szolnok 7-0

Vörösmarty -Zagyvarékas 8-0. A döntőben: Vörösmarty- Taksony 0-5

A Vörösmarty Mihály Általános Iskola csapata így a II. helyen végzett a tornán, melyen a második legeredményesebb játékosának Hanzli Eszter bizonyult. A legsportszerűbb csapat Fair Play díját a Vörösmarty nyerte.

Az ezüstérmes fehérvári együttes tagjai Oláh Izabella, Hanzli Eszter, Bacsur Eszter, Ritter Manuéla, Vajai Noémi, Kuti Henrietta, Hegedüs Gréta voltak a futballfesztiválon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!