Foci

2012.10.27. 17:24

Döntetlenezett a Vidi II, győzött a DPASE

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 11. fordulójában, a Dráva csoportban a Dunaújváros PASE a vendég nagybaracskai HÍD SC ellen kétgólos győzelme aratott, amíg a Videoton FC a Duna csoportban, az Érd otthonában döntetlenezett.

Matók János

Dunaújváros PASE-HÍD SC 4-2 (2-1)

Jól kezdte a találkozót a DPASE csapata - Milinte - Villám, Beleuc, Farkas, Köntös - Micskó (Miskovicz), Böőr, Lázár, Perovics - Sitku, Godslove (Kocsis), szakmai igazgató: Dobos Barna -, ám a 21.percben egy kontra végén Mitasz talált be a kapuba, 0-1. Hamar, a 27. percben egyenlített a hazai csapat, miután Böőrt az egyéni betörésénél csak szabálytalanul tudták megállítani, a jogos büntetőt maga a sértett értékesítette, 1-1. És ha lúd, legyen kövér: a 29. percben Perovics góljával már 2-1 volt az állás. A szünet után, az 54. percben Godslove nagyon szép fejesgóljával 3-1-re vezetett a Dunaújváros, majd a 68. percben Lázár egy szép összjáték után növelte az előnyt, 4-1. A 85. percben viszont Perovics sípszó után elrúgta a labdát, amiért megkapta a 2. sárga-, így a piros lapot is. A vendégek egy hazai védelmi hiba után, a 87. percben Füleki találatával szépítettek, 4-2. Dobos Barna a hibák ellenére elégedett volt a csapattal.




Érdi VSE-Videoton FC II 2-2 (1-1)

Győzelmi lehetőséget hagytak ki a fehérváriak - Somodi - Tar, Tamás, Jankovics, Farkas V. - Vachtler (Nagy Á.), Uros Nikolics, Papp (Sárközi), Nagy Zs. - Károly (Molnár), Szabó, vezetőedző: Komáti András - a mérkőzés összképe alapján. Pedig már az 50. másodpercben vezetett az Érd Berényi góljával, amikor a védők egy kissé elaludtak, 1-0. Viszont a 8. percben Uros Nikolics bombájával máris kiegyenlítettek, 1-1. Uralta a játékot a "kisvidi", de a játékosok nem koncentráltak megfelelően. Ennek ellenére az 53. percben Papp gólja már a vezetést jelentette, 1-2. De nem sokáig, mert a védők röviden mentettek a kapu előtt, Patkó lecsapott a labdára, és Somodi mellett előtte a kapuba, 2-2. Nem véletlen, hogy Komjáti András bosszús volt a lefújás után.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!