Foci

2015.04.02. 13:39

Megye II.: csúcsrangadó az Agárdi Termál csoportban

Székesfehérvár – A megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában találkozik a Bodajk és a Vál csapata.

Ferencz Balázs

Osz-Car csoport

A Bakonycsernye számára fontos a három pont begyűjtése, hiszen egyrészt közelebb kerülhetnének a két előttük álló csapathoz. Kérdés, hogy folytatni tudja-e eredményes szereplését a Varga Aurél– Strommer Miklós duó, akik ketten együtt, immár egy csapatra való (57) góllal örvendeztették meg szurkolóikat. A Pettend idén még nem tudott nyerni, így aztán a Pákozd ellen megszakíthatják ezt a negatív sorozatot. Bodajkon folytathatja sikeres szereplését a listavezető Vál, bár a vendéglátóknak nagy valószínűséggel lesz ehhez egy-két szavuk. Az Iszkaszentgyörgy ősszel nagy verésbe szaladt bele Pusztavámon (1-5), most akár vissza is vághatnak ezért a fiaskóért a tabella második helyén álló vendégeknek. A Kőszárhegy eddig csak az első tavaszi fordulóban győzött, akkor is idegenben, kérdés, hogy hazai pályán mire lesz képes a Kápolnásnyék ellen, amely tavasszal eddig még csak vereséget jegyezhetett. Az FC Csákvár II Mányra

látogat, a vendéglátók október óta hazai pályán veretlenek, úgyhogy itt is nagy csatára van kilátás.

Április 4., szombat. 15.30. Bakonycsernye (3.)–Fehérvárcsurgó (6.), 16.30 Pettend (13.)–Pákozd (9.), Bodajk (4.) –Vál (1.)

Április 5., vasárnap. 15.00 Kajászó (7.)–Pátka (8.), 16.30 Iszkaszentgyörgy (12.)–Pusztavám (2.), Kőszárhegy (14.)– Kápolnásnyék (10.), Mány (5.)–FC Csákvár II (11.)

Agárdi Termál csoport

Rangadóval indulnak a csoport hétvégi küzdelmei, a Szabadegyháza a Káloz együttesét fogadja, minden bizonnyal szeretnének visszavágni az ősszel idegenben elszenvedett 7-2-es vereségért. Kulcson a Nagylók együttese vendégeskedik, a hazaiak idén még nem nyertek. A sereghajtó Seregélyes a Nagykarácsony gárdáját fogadja, számukra sem hozott még a tavasz pontot. A Sárosd Baracs összecsapás rangadónak számít, de a listavezető otthonában eddig még nem sok csapatnak sikerült pontot szereznie. Enyingen, valamint Lajoskomáromban küzdelmes találkozót játszhatnak a felek. Az Aba-Sárvíz idén először játszik pályaválasztóként, amennyiben az LMSK Masita ellen begyűjti a három pontot, megerősítheti pozícióját az 5. helyen.

Április 4. szombat 16.30 Szabadegyháza (7.)–Káloz (8.), Kulcs (10.)–Nagylók (4.)

Április 5. vasárnap 16.30 Seregélyes (16.)–Nagykarácsony (13.), Sárosd (1.)–Baracs (3.), Enying (12.)–Adony (14.), Pusztaszabolcs (6.)– Mezőszilas (15.), Lajoskomárom (2.)–Soponya (9.), Aba-Sárvíz (5.)–LMSK Masita (11.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!