Foci

2015.10.02. 13:17

Az Aquital FC Csákvár Balmazújvárossal játszik a hétvégén

Csákvár, Dunaújváros - A labdarúgó NB II 9. fordulójában nagy utazás vár a Csákvár csapatára, a Dunaújváros pedig otthon igyekszik gyarapítani pontjainak számát.

Szupkai Gábor

Az Aquital FC Csákvár a legutóbbi Vác elleni győzelemmel lezárta rossz szériáját, hétvégén pedig az azonos mutatóval álló Balmazújváros ellen igyekszik tovább gyarapítani pontjainak számát. A vendéglátók az egyetlen együttes a másodosztályban, mely az összes bajnoki összecsapáson élt a fiatal-szabály adta lehetőséggel és minden alkalommal három 20 év alatti játékost jelöltek a kezdőcsapatba. A jó utánpótlásnevelő munka bizonyítéka, hogy mindezek ellenére csak két mérkőzésen maradtak pont nélkül.

Molnár Tibor, a Vác elleni győztes gól szerzője. Fotó: FC Csákvár felvétele

Ha a tabellát nézzük a Dunaújvárosra vár hétvégén nehezebb feladat. Ők a hatodik helyezett Szeged legyőzésével szeretnének előrébb lépni a tabellán, akiknek viszont az élmezőnyhöz való csatlakozás lebeg a szemük előtt. A két klub eddigi összecsapásai hazai fölényt mutatnak, 37 találkozóból mindössze 11 szegedi győzelem született. Igaz, ebből ötöt Dunaújvárosban halásztak össze.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!