Foci

2016.03.10. 13:54

Megye I.: több csapat számára is létfontosságú lesz a 3 pont begyűjtése ezen a hétvégén

A 18. fordulóra készülődnek a csapatok Fejér megye első osztályú labdarúgó bajnokságában. A hétvégi párosítások hazai trénereit kértük némi esélylatolgatásra.

Káldor András

Március 12., szombat 15.00

Ercsi (7.)-Iváncsa (1.)

Gróf András az Ercsi vezetőedzője: Úgy érzem teljesen felesleges a csapatom felkészüléséről és az esélyekről nyilatkoznom, hiszen a múlt héten is olyan külső erő döntött a három pont sorsáról, amelyre nincs közvetlen ráhatásunk. csak imádkozni tudunk, hogy ezúttal ne így legyen. A történések több álmatlan éjszakát eredményeztek számomra, bár azzal tisztában vagyok, hogy, aki okozta, azt különösebben nem érdekli. Abban bízom, hogy a sors hosszabb távon igazságosan osztja el a terheket. Sajnos sérülések és betegségek miatt több játékosom is hiányozni fog a mérkőzésről.

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő (4.)-Pusztavám (14.)

Oláh Attila a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő vezetőedzője: A múlt héten reális döntetlent játszottunk Száron, az első félidőben el kellett volna döntenünk a mérkőzést, de hiányoltam a csapatból a kellő tüzet. Erre azonban alapvetően szükség lesz a Pusztavám ellen. Tiszteljük, becsüljük az ellenfelünket, lelkes csapatról van szó, nekik nincsen vesztenivalójuk, de mindenféleképpen győznünk kell ahhoz, hogy céljainkat elérjük. Papíron a kötelező győzelmek közé tartozik a mérkőzés, de az ilyen meccsek a legveszélyesebbek, hiszen hogyha csak a cipőt visszük ki a pályára, és nincs bennünk akarat, akkor nagyon nehéz kilencven perc elé nézünk. Vannak betegeink, vannak hiányzóink, de reményeim szerint, nagyjából az alapcsapatot tudom a pályára küldeni. Bízom abban, hogy ők bizonyítani fogják, hogy azért vannak a csapatban, mert számítok rájuk, és ezt pontokkal fogják meghálálni.

Március 13., vasárnap, 15.00

Bicske (16.)-Sárosd (13.)

Raffai Rudolf a Bicske vezetőedzője: Hazai pályán jó eredménnyel, és jó játékkal szeretnénk meglepni ellenfelünket. Nekünk minden pontra szükségünk van, bár két tényezőt nem szabad figyelmen kívül hagyni, az egyik az ellenfél, a másik a pályaviszonyok. Ha le tudjuk győzni mindkettőt, akkor meglesz a három pont. Mondhatnánk azt is, hogy ez egy hatpontos meccs lesz, de nekünk nem az a célunk, hogy a Sárosdot beérjük, hanem, hogy a Polgárdit és a Pusztavámot megelőzzük. Erre amennyiben az eredmények kedvezően alakulnak akár már vasárnap sor kerülhet. Tudom azt, hogy a Sárosd játékosállománya a télen megerősödött, de mi is erősödtünk, és bízom abban, hogy egy jó mérkőzést fogunk játszani, amelyben mi leszünk a győztesek.

Sárszentmiklós (6.)-Szár (12.)

Sárai György a Sárszentmiklós vezetőedzője: A múlt heti Iváncsa elleni győzelmünk igazán akkor ér sokat, ha ezt folytatni tudjuk most is. Amennyiben nem akkor csak egy felvillanás volt, de nagyon remélem, hogy nem így lesz. Most kell igazán koncentrálni, mert egy bravúreredmény után amennyiben elhiszi magáról a csapat, hogy minden rendben van, akkor esetleg a következő meccsen beleszaladhat a késbe. Nagyon szeretném, hogy ne járjunk így, ennek tudatában biztos vagyok abban, hogy ez a találkozó nehezebb lesz, mint az előző. Ha azonban tiszták a fejek nem lehet probléma.

Tordas (8.)-Velence FQL System (1.)

Hámori György a Tordas vezetőedzője: Nem lesz egyszerű dolgunk, mert többen is hiányozni fognak a már lassan összeálló védelmünkből. Jó lenne nyerni, bár több idő kellett volna ahhoz, hiszen nyolc új játékost kell beépíteni. Megteszünk azonban mindent, de a szélsőséges pályaviszonyok igencsak erősen befolyásolják a munkánkat.

Polgárdi Vertikál (15.)-Lajoskomárom (11.)

Viktor Ferenc a Polgárdi-Vertikál vezetőedzője: A sárosdi pontszerzés összerázta a csapatot, és jót tett az önbizalmunknak. Ebben a hárompontos rendszerben a döntetlenekkel nem érünk sokat, ezért egyértelműen arra készülünk, hogy itthon tartsuk a három pontot. Nem vitás ez a mérkőzés a hatpontos meccsek kategóriájába sorolható, ám nincs, más választásunk előre kell menekülnünk! Nagyon motivált mindenki, és odateszi magát, jó a kohéziója az egész társaságnak, ezek alapján nagyon remélem, hogy hazai pályán nyerni tudunk. Tisztában vagyunk azzal, hogy a Lajoskomárom egy sokat futó csapat, és bízunk abban, hogy ebből a versenyfutásból mi fogunk jobban kijönni. Ha meglesz az első tavaszi győzelem, az egész biztosan óriási erőt adna a csapatnak bennmaradásért folytatott harcban.

Puskás III FC (10.)-Martonvásár (5.)

Sípos Zoltán a Puskás FC III vezetőedzője: Nem sikerült jól az idénykezdetünk, de ezt tudtuk előre, mert rettentően nehéz a sorsolásunk. Az első négy fordulóban az élmezőny csapataival találkozunk, ezt számításba is vettük. Arra azonban nem készültünk, hogy a játékvezetés olyan lesz, amilyen Próbálunk a Martonvásártól pontot rabolni, örömhír, hogy most már lesz a csapatnak kapusa is, aki visszatér az eltiltása után. Remélem, hogy jó meccset fogunk játszani, és a mérkőzés kétszer tizenegy emberről, és nem a plusz háromról fog szólni. Tisztában vagyunk ellenfelünk erényeivel, játszottunk velük edzőmeccset, hellyel közel ismerjük őket, próbáljuk majd kihasználni a réseket, bár az előre játékuk nagyon jó, szerintem az Iváncsa után az egyik legjobb. Még kérdőjeles, hogy milyen csapatot küldök pályára, amennyiben a fiatalok beszállnak, csak ajándék lehet számunkra. Az erősítéseink is jól sikerültek, ők is szép lassan beépülnek a csapatba. Akkor lennék elégedett, ha pontot, pontokat szerezzünk. Ha olyan fegyelmezetten játsszunk, mint Velencén, akkor lehet erre sanszunk.

Mezőfalva (9.)-Mór (3.)

Masinka László a Mezőfalva vezetőedzője: Sokat beszélgettünk a múlt heti Pusztavámon elszenvedett vereségről. Nem volt megfelelő a mentális hozzáállásunk, és ez rendkívül meghatározónak bizonyult a végeredmény szempontjából. Nem vagyunk mi még olyan jó csapat, hogy ne teljes szívvel, és lélekkel menjünk ki a pályára. Az biztos, hogy a Mór az egyik legstabilabb csapat az első osztályban, Horváth Zoltánt ismerve fizikálisan biztosan jól fel vannak készítve, de megpróbáljuk ellenük kiköszörülni a múlt heti csorbát. Megfelelő hozzáállással egy igazánszoros meccset játszhatunk.






Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!