Foci

2012.10.13. 19:50

A Puskás Akadémia 3-0-ra győzött idegenben

Zalaegerszeg - Egyre távolabb az NB I-es labdarúgó-bajnokságba való feljutása a Zalaegerszegi TE csapatának, hiszen ismét kikapott, ezúttal hazai pályán a Puskás Akadémia FC-től.

Matók János

A vendégek - Czirjék - Margitics, Papucsek (Vaszicsku), Aposztolopoulosz, Fabio - Tóth B., Polonkai - Baracskai (Gajdos), Szakály D., Kleinheisler (Balog) - Zsolnai, vezetőedző: Benczés Miklós - kapuja előtt adódott az első két helyzet, de Pavicsevics és Gribics sem tudta kihasználni a lehetőséget, a sokkal jobb játékerőt képviselő Akadémia ellen. Nem úgy a vendégek, hiszen a 31. percben Zsolnai 20 méteres lövése után a labda a kapufáról pattant be a hálóba, 0-1. Rá 10 perc múlva Baracskai növelhette volna az előnyt, de közelről elpuskázta a lehetőséget.

Nem úgy a szünet utáni folytatásban, amikor Baracskai már nem hibázott: a 47  percben fejjel, majd az 51. percben lábbal jutatta a labdát a ZTE kapujába, így 3-0-ra vezettek a vendégek, s a végeredmény már nem változott.

Bár helyi vélemények szerint a ZTE az utóbbi idők legjobb teljesítményét produkálta, mégis simán kikapott, s ez kiverte a biztosítékot a hazai ultráknál, akik hangos tüntetésbe kezdtek a csapat szakvezetői, és Nagy Ferenc klubelnök ellen. Még a VIP-szektorba is bejutottak, de a elnököt nem találták. Közben a biztonságiak semmit sem tettek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!