Foci

2015.09.06. 16:37

Vidi II.: győzelem a fejesgólok mérkőzésén

Balatonfüred – Az NB III-as labdarúgó bajnokság 6. fordulójának, Nyugati–csoport mérkőzésén a Videoton második csapata a Balaton partjára látogatott vasárnap délután.

Krebsz András

Balatonfüredi FC – Videoton FC II 2-4 (2-2).

Városi Sportpálya, 250 néző, vezette: Dolnegó Bálint.

Balatonfüred: Csontos – Gólya, Oroszi(Switzer 62.), Gál, Böröczky – Rudolf Sz., Aranyi, Somodi, Baldauf(Rosta 85.), Wágner – Tóth G.(Cseszneki 76.). Vezetőedző: Földesi Károly.

Videoton II: Gyánó – Baksa, Szekeres, Dobsa, Király – Ács, Kiprich – Pölöskei(Schiller 87.), Paudits, Géresi(Valkovszki 86.) – Soumah(Babolek 76.). Vezetőedző: Disztl László.

A lehető legjobb forgatókönyv szerint indult a találkozó, Pölöskei Zsolt pontos fejesét követően már a 3. percben előnybe került Diszt László legénysége, 0-1! A félidő derekán újabb fejesgólt láthatott a publikum, Géresi beadását Paudits Patrik bólintotta a kapuba, 0-2! Hamar jött a szépítés, Wágner tekert jobbról középre, Tóth Gergő pedig mi mással, mint fejjel juttatta a labdát a hálóba, 1-2! Sőt, a szünetre döntetlennel mehettek a felek, a lefújás előtt Wágner értékesítette a Géresi szabálytalansága miatt megítélt büntetőt, 2-2.!

A fordulás után gyorsan dűlőre vitték a dolgot a fehérváriak, az 56. percben Soumah szerzett labdát Oroszitól, majd a támadó be is fejezete az akciót, 2-3! Három perccel később egy szögletnél Dobsa Gergő a változatosság kedvéért fejjel mattolta Csontost, 2-4! Ezt követően még egyszer már nem szórakozta el kétgólos előnyét a székesfehérvári alakulat, Szekeres Adriánék magabiztos sikerükkel érvényesítették a papírformát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!