Foci

2015.08.13. 18:46

Mozgalmas forduló előtt a megye I. csapatai

Székesfehérvár - A 2. fordulóra készülődnek a csapatok Fejér megye első osztályú labdarúgó bajnokságában. A hétvégi párosítások hazai trénereit kértük némi esélylatolgatásra.

Káldor András

2015.08.15., szombat 17:00

Ercsi (5.) - Martonvásár (10.)

Gróf András az Ercsi vezetőedzője: - A körülményekhez képest jól sikerült a felkészülésünk, természetesen, mint ahogy azt az amatőr csapatoknál tapasztalhatjuk a nyaralások néha módosították az előre eltervezett programokat. Ezeken változtatni kellett, de azért erős csapatokkal Csepel, Iváncsa, Velence, Százhalombatta játszottunk edzőmérkőzéseket, és ez jó alapot adott a megfelelő felkészülésre. Felcsúton sokgólos mérkőzésünk volt a múlt héten, úgy tűnik, hogy a támadójátékunkkal nincs probléma, a kapott góljaink nem szerkezeti gondokból fakadtak, hanem a négyből hármat egyéni hiba előzött meg. Ez csupán odafigyelés kérdése, ezen kell feltétlenül javítanunk. A szomszédvárak csatája következik, a Martonvásártól tavaly kétszer vereséget szenvedtünk, az első meccsen otthon 2-0-ra vezettünk, utána lett 2-3, majd a tavaszi nyitómeccs tipikusan nulla nullás volt, de egy hibánkat kihasználták, és így kaptunk ki egy nullára. Szeretnénk ezt a rossz szériát megtörni, és végre nyerni.

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő (13.) - Szár (12.)

Zimmermann Tamás a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő vezetőedzője: - Nem mondhatom azt, hogy rosszul sikerült volna a felkészülésünk, persze bezavartak néha a létszámgondok, de összességében elvégeztük azt a munkát, amelyet szerettünk volna. Az első fordulóban az Iváncsa ellen is megvoltak a lehetőségeink. Egy mérkőzéssel több van a lábunkban, mint vasárnapi ellenfelünknek, nem lebecsülve a Szár együttesét, de egyértelműen a győzelem fogadható el ellenük. Harcos, és jó játékot várok a csapatomtól!

2015.08.16., vasárnap 17:00

Mezőfalva (11.) - Pusztavám (1.)

Masinka László a Mezőfalva vezetőedzője: - Felemásnak mondható felkészülésen vagyunk túl, lehetett volna nagyobb a létszámunk, de azért a feladatok döntő többségét elvégeztük. A Pusztavám jól rajtolt, de az első mérkőzésen, hazai pályán mindenképpen a győzelem lehet a célunk, semmiképpen lebecsülve ellenfelünket.

Bicske (15.) - Mór (2.)

Nyigri Richárd a Bicske vezetőedzője: - Két hete vettem át a csapatot, úgyhogy közös felkészülésről nem beszélhetünk. Ugrás volt az ismeretlenbe, ráadásul már az első mérkőzésen szembesülnöm kellett a problémákkal. A Pusztavám ellen 0-5 rávilágított arra, hogy a célokat óvatosan kell megfogalmazni. Eleve jó lenne megfelelő létszámban kiállni egy mérkőzésre, a következő lépcsőfok, pedig az lehet, hogy pontot is szerezzünk. Rövidtávon nem sok perspektívát látok, talán szerencsésebb lett volna, ha nem vállalja el a klub a megyei első osztályt, főleg annak ismeretében, hogy a keret gyengült tavaly óta, nemcsak minőségben, hanem mennyiségben is. Az első számú feladat, hogy stabilizáljuk a helyzetünket, illetve megőrizni az esélyt a téli szünetig arra, hogy kiharcoljuk a bennmaradást. Pillanatnyilag nem szabad komolyabb célokról beszélni. Vasárnapi ellenfelünk, a Mór véleményem szerint hamarosan egy osztályt ugorhat, jól dolgoznak, jó munkát végeznek. A mérkőzés esélyeit ennek megfelelően kell kezelni, mi a tisztes helytállásban bízhatunk. Ráadásul összeállítási gondjaim is vannak, a múlt heti tizenkét játékosból ketten hiányozni fognak. Pillanatnyilag csupán tűzoltásról beszélhetünk, az építkezésre még várnunk kell.

Polgárdi Vertikál (16.) - Sárosd (8.)

Viktor Ferenc a Polgárdi Vertikál vezetőedzője: - Ami nagyon fontos! Az átigazolás utolsó napján, július 31-én állapodtam meg a Polgárdi vezetőivel. Aznap hét játékos távozott a csapattól, őket akkor pótolni nem tudtuk, ez, pedig azt jelenti, hogy az utánpótlásra hagyatkoztunk. Jelen pillanatban van egy csikócsapatom, amelynek átlagéletkora húsz év. Azt viszont tudni kell róluk, hogy hihetetlenül tehetségesek, óriási potenciál van bennük, de időre van szükség, mire igazi csapattá tudom őket gyúrni. Legutóbb Móron az első félidőben nagyon jól tartottuk magunkat, amit kértem a társaságtól, azt megvalósították. A kiállítás után azonban már nem tudtunk sokat hozzátenni a meccshez. Hiányzott a rutin, a tapasztalat, amelyet majd most fognak a fiúk megszerezni. A legfontosabb, hogy mérkőzésről-mérkőzésre fognak ezek a srácok fejlődni, hiszen ők még csak null kilométeresek . A Sárosd ellen is határozott játékot várok, mindenkinek a tudása legjavát kell adnia, ha látom rajtuk azt, hogy amit kértem megvalósítják, és ez valamilyen szinten eredménnyel is párosul, akkor a helyi közönség is mellénk fog állni. Szeretném, ha egy szimpatikus, fiatal csapat épülne Polgárdiban!

Tordas (7.) - Lajoskomárom (14.)

Csillag Szilveszter a Tordas vezetőedzője: - Ötven százalékosra értékelném a felkészülésünket, mert amatőr csapat lévén ilyenkor többen nyaralnak, de a betegségek se kerültek el bennünket. Nem tudott mindig mindenki ott lenni, de aki megjelent, az becsülettel dolgozott. A múlt héten, Sárosdon mérges voltam a lefújás után, mert megfordítottuk a mérkőzést, vezettünk kettő egyre, akkor el kellett volna döntenünk a találkozót. Sajnos nem tudtuk, és a végén jogos döntetlen született. A Lajoskomárom ellen a hazai nézőink miatt is szeretnék megszerezni a győzelmet, fontos lenne, hogy egy sikerrel ajándékozzuk meg őket. Nem ismerjük az ellenfelünket, de információink szerint elég jól védekeznek, és jól tartották magukat a Velence ellen is. Nehéz mérkőzésre számítok, hiszen minden újonc csapat próbálja a régiek dolgát megnehezíteni így voltunk ezzel tavaly mi is. Biztos vagyok benne, hogy védekezésre fognak beállni, és kontrára játszanak majd.

Puskás Akadémia FC III (6.) - Velence FQL System (3.)

Sipos Zoltán a Puskás FC III vezetőedzője: - Nem lehet más célunk hazai pályán, mint a pontszerzés. Szeretnénk megnehezíteni a Velence dolgát, tisztában vagyunk azzal, hogy mindkét csapat teljesen más célokért küzd, de már az előző idényben is két aránylag szoros mérkőzést játszottunk velük.

Sárszentmiklós (9.) - Iváncsa (4.)

Sárai György a Sárszentmiklós vezetőedzője: - Túlságosan sok pozitívumot nem tudok mondani a felkészülésünkről, a sok hiányzás miatt nem úgy sikerült, ahogy szerettem volna, és ez minden bizonnyal rányomja a bélyegét az őszi szezonra. Ez érződött a múlt héten, egy jobb felkészüléssel Martonvásárban nem nulla nullát játszottunk volna. Vasárnap az NB III-as kerettel rendelkező Iváncsa ellen kipróbáljuk azt, hogy a fiatal játékosaink ilyen szintű játékosok ellen hogyan szerepelnek, ezt a későbbiekben a saját pályafutásukban tudják majd hasznosítani. Jó meccset várok, szeretnénk hazai környezetben úgy szerepelni, mint tavaly, ha a csapat össze tud állni, akkor megfelelő partnerei tudunk lenni a címvédőnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!