Foci

2015.02.27. 15:44

NB II vasárnap 14 óra: Békéscsaba–Csákvár

Székesfehérvár – Az NB II-es labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában, vasárnap 14 órától az alaposan megerősödött Békéscsaba vendége lesz az Aqvital FC Csákvár. A meccset Gyulán rendezik.

Matók János

Amikor tavaly nyáron elkezdődött az NB II-es bajnokság, a 2. forduló legnagyobb meglepetését az Aqvital FC okozta, miután 4-0-ra kiütötte a jóval esélyesebb Békéscsabát. Ha lúd, legyen kövér: a Magyar Kupában is összecsaptak a felek, szintén Csákváron, s akkor is a hazaiak nyertek 2-1-re. Ami érdekes: Gajdos és Molnár Tibor mindkét meccsen betalált.

Köntös Dani itt még maszk nélkül, szerdán talán játszik. Fotó: Aqvital FC

– Nyilván dolgozik bennük a reváns, hiszen a bajnokságban nyertünk ellenük, majd a Magyar Kupából is elbúcsúztattuk őket. A Békéscsaba szeretne felkerülni az NB I-be, s ennek érdekében mindent elkövet. Nekünk más a célunk, mi a bennmaradásért harcolunk, szükségünk van minden pontra, így nem feltartott kézzel lépünk pályára. Képesnek tartom a csapatot a meglepetésre, a mérkőzésen a pillanatnyi forma dönt – mondta Toldi Gábor, az Aqvital FC vezetőedzője.

Ami tény a csákváriaknál: Köntös – akinek az orrát megműtötték, s már elkészült a védőmaszkja –, Burucz, Hajdú, és Sötét nem léphet pályára, de Wild is megsérült a Kaposvár ellen, így az ő játéka még kérdéses. Bakos viszont felépült, s bekerült a keretbe.

A csapat a nagy távolság, és a délutáni kezdési időpont miatt, a szombati edzés után elutazik. Szurkolói busz is indul vasárnap 9 órakor a Pléh elől. Akik szerdán mennének a Fradi–Csákvárra, Giesz Jánosnál jelentkezzenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!