Foci

2015.02.03. 15:25

FMLSZ-kupa: a PSC, a Csákvár, és az Alba Kölyök nyert

Székesfehérvár - Három korosztály 50 labdarúgó csapata csatázott két napon át a Főnix-csarnokban az FMLSZ-Kupán.

Ferencz Balázs

A Pusztaszabolcs U21-es csapata nyerte az FMLSZ-kupát

Az U21-esek viadalán három csoportban 14 csapat csatázott a Főnix-csarnokban. Az FMLSZ-Kupa legidősebb korosztályában a csoportelsők jutottak a hármas döntőbe, ahol körmérkőzések után döntöttek a végső sorrendről. A Polgárdi és a Pusztaszabolcs fiataljai nagy csatát vívtak, és 3-3-as döntetlenre végeztek, majd a Martonvásár a Polgárdi 2-0-ás legyőzésével nagy lépést tett a tornagyőzelem felé. A Pusztaszabolcs SC azonban a zárómeccsen nem ismert kegyelmet, 5-1-el gázolta el a martoniakat, és ezzel elhódította a kupát. A korosztály válogatottjába a PSC három játékosa is befért, Kovács Andor, Sebők Attila, és Kolosa Róbert mellett a martonvásári Szilágyi Imre, Hernádi Ádám, valamint a polgárdi Kosztolányi Bence emelkedtek ki játékukkal.

Az U18-as korcsoport viaskodása hozta a legnépesebb mezőnyt. A 20 csapat csoportmeccsei és a középdöntő után a Csákvár A és B csapata, és a Dunafém-Marohegy küzdött a dobogós helyezésekért. A Csákvár B hibátlan mérleggel nyerte a Kupát, a Csákvár A és a Dunafém előtt. A korosztály válogatottjába Mezősi Erik, Czvikli Tamás (Dunafém), Zimmermann Róbert, Zelizi Patrik (Csákvár A), Pereces Tibor, Lázár Márk (Csákvár B) kerültek be, mint kiemelkedő 18-asok.

Az U15-ös korosztályban a 16 csapat csatározása után a csoportelsők az elődöntőbe meneteltek. Az Alba Kölyök Piros gárdája simán verte a Pákozdot, míg a másik ágon a Bakonycsernye verte az Alba Kölyök kék alakulatát. A bronmeccsen az Alba Kölyök Kék 3-1-re verte a pákozdiakat, a döntőben pedig az Alba Kölyök Piros együttese 1-1-es rendes játékidőben elért döntetlen után büntetőkkel nyert 2-0-ra a csernyeiekkel szemben. A korosztály válogatottjában Benis Máté, Tóth Ferenc (Bakonycsernye), Igari Bence, Fodor Máté (Alba Kölyök P.), Antal Kristóf, Kásler Bence (Alba Kölyök K.) kapott helyet az U15-ben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!