Foci

2014.04.03. 18:55

Megye I.: Velencén már a jövő csapata épül

A Road Masters megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 21. fordulója előtt az edzők latolgatják az esélyeket.

Ferencz Balázs

Az 5. Gárdony a legutóbb magára találó Dunafém-Maroshegy alakulatát fogadja. Zimmerman Tamás (Gárdony):

– Jó játékkal győzelemre törünk. Ha csapatunk passzol, és a szélekre ki tudja vinni a játékot, akkor sikeresek lehetünk a helyzetek kialakításában és a gólszerzésben.

Nahóczky Attila (Dunafém-Maroshegy):

– Szeretnénk győzelemmel folytatni, de a Gárdony jó csapat. Csak fegyelmezett, koncentrált játékkal lehet nyerni.

A harmadik, de jelenleg szenvedő Velence a jól szereplő Kisláng csapatát látja vendégül.

Pavlik József (Velence):

– A múlt heti döntetlenünkkel az Iváncsa óriási lépést tett a bajnokság megnyerése felé, sajnos, nincs benne az erő a csapatunkban. Ezeket a meccseket arra szeretném használni, hogy jövőre ütőképes csapatot tudjunk építeni. Fáradtak vagyunk, megöregedtünk, mentális problémáink vannak. Azt szeretném, hogy akik lehetőséget kapnak a hétvégén, éljenek vele.

Rehák Viktor (Kisláng):

– Újabb nehéz meccs vár ránk, egy jó ellenfél ellen, de mindent elkövetünk, hogy sikeresebbek legyünk. Ha azt a lelkes játékot tudjuk hozni mint eddig, akkor mindenki ellen van esélyünk a pont, illetve a pontok megszerzésére.

A remeklő Sárosd otthonában az ugyancsak jó formát mutató Mór vizitál.

Horváth Zoltán (Sárosd):

– Minden meccsen győzni szeretnénk, nem foglalkozunk az ellenféllel. Nem lehet probléma, ha odafigyelünk és koncentrálunk. A csapat egységét bizonyítja, hogy ott tudunk lenni a dobogón, annak ellenére, hogy több idősebb játékossal érjük el az eredményeinket. Ez az igazi amatőr futball.

Handl Szabolcs (Mór):

– Ez lesz az idei legnehezebb meccsünk, idegenben játszunk, ráadásul jó csapat a Sárosd. Vannak olyan játékosaik, akiket nem szabad labdához engedni, ha őket semlegesíteni tudjuk, pontot, pontokat hozhatunk el Sárosdról.

A középmezőny rangadója lesz a PAFC és a Martonvásár csatája.

Patkós Csaba (Martonvásár): – Gondban vagyunk, mert eltiltott játékosunk is van, valamint a legjobb támadónk, Király is megsérült. A Puskás Akadémia játékereje mindig attól függ, hogy milyen összeállításban áll ki a mérkőzésre. Szervezetten kell játszani Felcsúton.

Ugyancsak rangadó, de alsóházi a Szabadegyháza és a Polgárdi randevúja.

Bozai Attila (Szabadegyháza):   – Tizenötször játszottunk eddig idegenben, most azonban a hazai mérkőzések sora következik. Remélem, a játékosok is átérzik, hogy pontokat kell szereznünk a bennmaradáshoz. Biztos, hogy nem lesz sokgólos meccs, kérdés, mennyire leszünk fegyelmezettek, és a támadójátékunk mennyire lesz hatékony. Remélhetőleg most erősödik a csapat, mivel én eltiltás miatt nem játszom.

Beszédes Sándor (Polgárdi):

– Eddigi pályafutásom során még nem rajtoltam ilyen gyengén. Több fiatalt építünk a csapatba, azonban ezt a törekvést most túlméreteztem, nem bírjuk el, hogy négy-öt fiatal legyen egyszerre a pályán. Ettől függetlenül bízom bennük, kitartunk, és hiszem, hogy a soros mérkőzéseken a megszerzett tapasztalat, és a bátorság sikert szül.

A 4. Bicske Bakonycsernyén vendégeskedik.

Simek Péter (Bakonycsernye): – Mindenképp győzelmet várok, még akkor is ha erős csapat a Bicske. 200 százalékot kell adnunk a győzelemhez. A csapat lekiállapotát még nem tudtuk optimalizálni, ehhez kell a bravúr.

Erdész Ferenc (Bicske):

– Bízom a győzelemben, de a Csernye megváltozott,.Megpróbáljuk Simeket és Györököt semlegesíteni. Ha ezt a meccset behúzzuk, elégedett lehetek. Háromesélyes mérkőzés lesz.

A 7. Szár a DPASE II együttesét fogadja.

Lacza Albert (Szár): – Nehéz mérkőzés lesz, masszív, sok gyors fiatalt felvonultató csapat ellen játszunk, de mindenképpen pontot, pontokat szeretnénk szerezni.

A listavezető Iváncsa dolgát a Mezőfalva igyekszik megnehezíteni.

Miskovicz Bálint (Iváncsa):

– Csak a győzelem az elfogadható eredmény. Két eltiltott játékosunk van, de megpróbáljuk őket helyettesíteni. A támadójátékot erőltetjük, többgólos győzelmet várok.

Masinka László (Mezőfalva):

– Az Iváncsa az esélyes, de megpróbáljuk megnehezíteni a dolgukat. Ha kellően koncentráltak és lelkesek leszünk, okozhatunk nekik kellemetlen perceket.

A 21. forduló programja:

Április 5. Szombat, 16.30: Gárdony–Maroshegy; Velence–Kisláng. Április 6. Vas., 16.30: Szabadegyháza–Polgárdi; Sárosd–Mór; Bakonycsernye–Bicske; Szár–Dunaújváros; PAFC II–Martonvásár; Iváncsa–Mezőfalva.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!