Foci

2011.05.22. 17:52

Vereséggel búcsúzott edzőjétől a Videoton

Budapest – Vereséggel köszönt el Mezey György vezetőedzőtől a bajnok Videoton csapata, amely 1-0-ra kapott ki az Újpest vendégeként a labdarúgó Monicomp Liga 30., utolsó fordulójának vasárnapi játéknapján.

MTI

Monicomp Liga, 30. forduló:
Újpest FC – Videoton FC 1-0 (1-0)
Szusza Ferenc stadion, 3500 néző, V.: Veizer
gólszerző: Ahjupera (13.)
sárga lap: Litauszki (23.), Mitrovic (87.), illetve Vaskó (21.)
Újpest: Horváth T. – Szokol, Takács Z., Litauszki, Pollák – Barczi (Böőr, 56.), Mitrovic, Egerszegi (Bognár, 77.), Balogh B. – Balajti (Tajthy, 71.), Ahjupera
Videoton: Bozovic – Lázár, Lipták, Vaskó, Hidvégi (Szakály, 66.) – Nagy D. (Gyurcsó, 75.), Sándor, Elek, Farkas B., Vasiljevic (Nikolic, a szünetben) – Alves

Az első játékrészben a mérkőzés előtti esőben felázott talaj nehezítette a védekezéssel keveset törődő együttesek dolgát. A nagy iramú, izgalmas, élénk és rengeteg helyzetet hozó 45 percből az Újpest jött ki jobban, a hazaiak góljára a szünetig nem sikerült válaszolnia a fehérvári bajnokcsapatnak.

A második félidőben jelentős mezőnyfölényben futballozott a Videoton, a fővárosi lila-fehérek azonban hősiesen védekezve megtartották előnyüket, s a hajrában még néhány szép támadásra is futotta erejükből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!