Vb 2022

2022.12.05. 21:30

Elégedett az angol csapatkapitány

Mostantól minden erővel a Franciaország elleni negyeddöntőre koncentrálnak az angolok.

NEMZETISPORT.HU

Az angol Harry Kane ünnepel, miután megszerezte csapata második gólját a katari labdarúgó-világbajnokság nyolcaddöntõjében játszott Anglia-Szenegál mérkõzésen az al-hori al-Bajt Stadionban 2022. december 4-én.

Fotó: MTI/EPA/Nusad Szekkajil

Boldogok vagyunk, hiszen nemcsak győztünk, hanem jól is játszottunk - nyilatkozta Kane a győzelem után.
Mint beszámoltunk róla, az angol válogatott 3–0-s győzelmet aratott Szenegál fölött, amivel továbbjutott a negyeddöntőbe a katari labdarúgó-világbajnokságon. A csapatkapitány, Harry Kane elégedetten nyilatkozott az angol televíziónak az összecsapást követően.

Az angolok második gólját szerző Kane rövid értékelőt tartott a csapat tornán nyújtott teljesítményéről, majd a negyeddöntős párharcra is kitért.

„Boldogok vagyunk, hiszen nemcsak győztünk, hanem jól is játszottunk. Kiegyensúlyozottan teljesítünk a világbajnokságon, ami a csapategységünknek köszönhető. A sikeréhes fiatalok és a tapasztalt játékosok remekül egészítik ki egymást. Sorozatban három kapott gól nélküli meccsnél járunk, ami biztató a folytatásra nézve. Mostantól minden erőnkkel a Franciaország elleni negyeddöntőre koncentrálunk. Nehéz meccs lesz, hiszen a franciák a címvédők, alaposan fel kell készülnünk.”

„Nagyszerű labdát kaptam Phil Fodentől, tökéletes a kapcsolat közöttünk, megértjük egymást a pályán. Örülök, hogy én is betaláltam Katarban, hiszen csatár vagyok. Ugyanakkor nem ez a legfontosabb, a csapatmunka sokkal értékesebb ennél” – tette hozzá Kane, amikor az első góljáról kérdezték.
Forrás: nemzetisport.hu
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!