Széthúznak a sztárok

2022.11.29. 16:39

Nagy a baj a belga válogatottnál

A belga labdarúgó-válogatott a katari világbajnokságon finoman szólva sem remekel eddig, egy fordulóval a vége előtt a csapat nem áll továbbjutó helyen az F csoportban.

Beke Zsombor

A belga válogatott nincs könnyű helyzetben az utolsó forduló előtt

Forrás: MTI/AP/Ariel Schalit

Belgium pedig sikerrel rajtolt a tornán, bár a játék erősen hagyott maga után kívánni valót, de az 1-0-ás siker három pontot jelentett. A második körben Marokkó ellen sem javultak a belgák, ezúttal pedig nem is úszták meg a betlit, 2-0-ra nyertek a marokkóiak. A találkozó után a Manchester City sztárja, Kevin De Bruyne elég kritikus hangot ütött meg magukkal kapcsolatban, mondván túl idősek már ahhoz, hogy világbajnokok legyenek. Az öltözőben sincs minden rendben a hírek szerint, állítólag De Bruyne, Eden Hazard és Vertonghen esett egymásnak. A keddi sajtótájékoztatón a City sztárja igyekezett lehűteni a kedélyeket és cáfolni a sajtóhíreket. Egy biztos, a belgák a jelenleg csoportelső Horvátország ellen kell kiharcolniuk a továbbjutást. Ha ez nem sikerül, a 2018-as vb-harmadik máris utazhat haza Katarból. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!