Vb 2022

2022.11.25. 22:04

Gól nélkül ért véget Anglia és az USA összecsapása

Az angol labdarúgó-válogatott nem erőltette meg magát túlzottan az Egyesült Államok ellen annak tudatában, hogy a döntetlennel is biztos előnye van az utolsó, Wales elleni világbajnoki csoportmeccsre.

bama.hu

Forrás: AFP

Lüktető meccset kezdett egymás ellen Anglia és az Egyesült Államok, amelyen természetesen az európai csapat birtokolta a labdát, azonban mindkét félnek megvoltak a maga helyzetei. Sőt, elsőként Pulisic járt közel a gólhoz, de a kapufán csattant próbálkozása. Azonban a szünetig sem Pickford, sem Turner eszén nem tudtak kifogni a csapatok, igaz, védeniük egyszer-egyszer kellett.

A második félidőben sem változott a forgatókönyv. Gyűrték egymást a csapatok, de egyszerűen a kapuba képtelenek voltak betalálni, igaz, ehhez ezúttal már csak az angolok álltak közel.

Anglia–USA 0–0 
Labdarúgó világbajnokság, B-csoport, 2. forduló. Al Khor.
Anglia: Pickford – Trippier, Stones, Maguire, Shaw – Bellingham (Henderson, 68.), Rice, Mount – Saka (Rashford, 78.), Kane, Sterling (Grealish, 68.). Szövetségi kapitány: Gareth Southgate.
USA: Turner – Dest (Moore, 78.), Zimmerman, Ream, Robinson – McKennie (Aaronson, 77.), Adams, Musah – Weah (Reayna, 83.), Wright (Sargent, 83.), Pulisic. Szövetségi kapitány: Gregg Berhalter.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!