VB 2022

2022.11.30. 14:29

Aggasztó a helyzet: megvan a diagnózis Pulisic sérüléséről

Mint ismert, az Egyesült Államok 1–0-ra legyőzte Iránt a katari labdarúgó-világbajnokság B-csoportjában a 3. fordulóban.

Nemzeti Sport

Forrás: Getty Images

Az amerikaiak ezzel a sikerrel a második helyen továbbjutottak Anglia mögött, s Hollandiával néznek farkasszemet a nyolcaddöntőben. Az amerikaiak győztes gólját a Chelsea támadója, Christian Pulisic szerezte, akit a szünetben sérülés miatt lecserélt Gregg Berhalter szövetségi kapitány. Most az amerikai csapat Twitter-oldalán számolt be a játékos állapotáról.

A mérkőzést követő sajtótájékoztatón Berhalter is aggodalmát fejezte ki Pulisic sérülését illetően.

„Csak jó dolgokat tudok mondani Christianról. A sérülése aggasztó, most még kevesebb haj van a fejemen… Majd meglátjuk, mi lesz vele, most a Hollandia elleni mérkőzésre való felkészülés a legfontosabb” – mondta Berhalter.

Az amerikai válogatott szerda reggel Twitter-oldalán tudatta a diagnózist, mely szerint a Chelsea labdarúgójának medencéje zúzódott meg a mérkőzésen, állapotáról viszont nem közöltek konkrétumot, csak annyit, napról napra változhat.

Forrás: Nemzeti Sport

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!