Alcsútdoboz

2018.06.06. 07:35

Nagyágyúk a színpadon – Negyedszerre rendezik meg a Vál-völgyi zsúrt

Negyedik esztendeje rendezi meg a felcsúti önkormányzat az alcsútdobozival közösen a Vál-völgyi zsúrt az alcsúti arborétumban, az egykori kastélykertben.

Zsohár Melinda

Idén is színes programokból választhatunk

Fotó: Varga Ildikó

Nagyágyúkat sikerült megnyerni a nagyszínpadi fellépésekre, mondták el a szervezők, ám a helyi közösségek, a környékbeli kézművesek éppen olyan fontosak – őket kívánják szórakoztatni, nekik kívánnak lehetőséget nyújtani a be- és megmutatkozásra. Sokan és sokat dolgoztak azon, hogy mindenki jól érezze magát. A gyerekeknek népi játékokkal, műsorokkal kedveznek a hétvégi két napon.

Idén is színes programokból választhatunk
Fotó: Varga Ildikó

A parkolás, a közlekedés, a kiszolgálás az egyre növekvő számú látogatóknak rendelkezésre áll, a rendezők folyamatosan segítenek. Az előadóknak rang fellépni a Vál-völgyi Zsúr közönsége előtt. Élőben hallják az Apostol, a Bikini slágereit, fellép Szandi és Zoltán Erika, a magyar Boney M csapata, az Irigy hónaljmirigy, Bebe, a Growhouse és legújabb sztárunk, Rúzsa Magdi. Vásárfiát is hazavihetnek, s finom ételek-italok kaphatóak a zsúr ideje alatt. A rendezvényre a belépés ingyenes. ZSM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!