Frissen Fejérből

2022.03.08. 15:00

Anna világa címmel nyílt kiállítás a Vörösmarty Mihály Könyvtárban

Anna világa címmel nyílt kiállítás a Vörösmarty Mihály Könyvtár olvasótermében hétfőn délután.

Hajdu Marianna

Baráth Katalin, Szabó Anna és az édesanyja Nyirán-Szántó Judit

Forrás: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Baráth Katalin, a könyvtár munkatársának köszöntőjét követően Horváth Zsófia, Nagy Gábor és Szabó Levente a Gorsium Zeneművészeti Szakgimnázium diákjai előadásában hallhattunk két dalt Amy Winehouse-tól és Lauren Bushtól. Molnár Viktória, a Szent István Művelődési Ház munkatársa megnyitójában Anna képein keresztül áradó lelkiségéről, annak érzelem­gazdagságáról beszélt. Munkái elgondolkodtatóak és feltöltenek. Születéskor elszenvedett sérülései miatt Anna mozgáskorlátozott lett. Szavakkal nem egyszerű számára kommunikálni, képeivel viszont ki tudja fejezni a benne kavargó érzelmeket és a gondolatait. A számítógép világa már gyermekkora óta vonzó volt számára. Először csak kedvtelésből kezdett a technika nyújtotta grafikus világgal megismerkedni, majd hobbivá vált. Elmondása szerint az angyalok vezetik, és az ő segítségükkel készül el egy-egy kép. 

A kiállításon helyet kaptak korábbi képei is, amelyek megvásárlásával Anna munkáját lehet támogatni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!