Fehérvárcsurgó

2015.11.03. 14:36

Új, értékes terepjáróval gyarapodtak a község polgárőrei

Fehérvárcsurgó – A civil szervezet 1992-ben alakult, jelenleg 20 fővel – társadalmi munkában – végeznek rendszeres járőrözést, biztosítják a rendezvényeket.

B. Kiss László

Rigó György polgárőr,  Rigó Györgyné alpolgármester, Schmidtné Cser Viktória polgármester és Mocher István, a fehérvárcsurgói polgárőrök parancsnoka az autó átvétele alkalmával. Fotó: B. Kiss László

Így például ők felügyelik a Károlyi-kastélyban rendezett kertművészeti napokat is, ahová minden évben több ezer látogató érkezik többszáz gépjárművel.

A polgárőrök első autója egy harminc éves Niva volt, azt cserélték le később  egy használtan vett, 10 éves Suzuki Ignisre. Az új, takarékosabb fogyasztású terepjáró nagy segítségére lesz az önkéntes rendfenntartóknak, akik nem csak a faluban, de  a tározó környéki, kiterjedt  üdülőterületen is végeznek szolgálatot - mondta el lapunknak az autó átvétele alkalmával Mocher István, a polgárőrök vezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!