Fehérvár AV19

2015.03.10. 23:13

Rob Pallin: "A második harmad volt a fordulópont"

A kedd esti összecsapás végeztével mindkét szakvezető értékelte a negyeddöntő harmadik, bécsi győzelemmel végződött mérkőzését.

Rob Pallin: - A második harmad volt a fordulópont, egyáltalán nem voltam elégedett az ott mutatott játékunkkal. A szünetben megbeszéltük, hogy vigyázunk a passzokra, mégis sorra eladtuk a korongot, amikből gólokat szerzett és megfordította a meccset a Bécs. Igaz, voltak nem éppen jégpályára való jelenetek bőven – talán a játékvezetők jobban is óvhatnák a játékosok testi épségét –, de nekünk most nem ezzel kell törődnünk. Hiába vezettünk 2-0-ra a párharcban, már akkor is tudtuk, hogy nem lesz sétagalopp, akár 6-7 meccsig is elhúzódhat a sorozat. Most arra kell összpontosítanunk, hogy megnyerjük a pénteki mérkőzést.

Jim Boni: - Az első két találkozón nem tudtunk betalálni a fontos pillanatokban, most végre összejött. A középső harmadtól kezdve nagyon jól játszottunk, sikerült fordítanunk, és ha értékesítjük a helyzeteinket, már abban a húsz percben végleg megnyerhettük volna az összecsapást. A harmadik harmadban pedig jól őriztük az addig megszerzett előnyt. Eddig nagyon izgalmas ez a párharc! Örülök, hogy győztünk, remélem, pénteken innen folytatjuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!