Fehérvár AV19

2014.11.01. 07:45

Büntettek a fehérváriak Dél-Tirolban

A Fehérvár AV19 jégkorongcsapata péntek este a HC Bozen ellen játszott EBEL-mérkőzést.

Bobory Balázs

Nem kezdődött jól az összecsapás a fehérváriak számára, akik már a 17. másodpercben, Nesbitt lövése után hátrányba kerültek. Többet lőtt az első harmadban kapura a Volán, de ez nem jelentett semmit, vezetett a Bozen. A második harmad újabb hazai gólt hozott, a 30. percben Rodney vette be Robinson kapuját. Szerencsére még ebben a játékrészben sikerült szépíteni, Benk passzát Németh váltotta gólra. A befejező periódusban is az olasz csapat szerzett előbb gólt, Rodney emberelőnyben volt eredményes, de a Volán nem adta fel és Sikorcin a 44. percben 3-2-re módosította az állást. Mindent megtett az egyenlítésért a fehérvári alakulat, és erőfeszítéseit nyolc másodperccel a zárás előtt siker koronázta, Frank Banham létszámfórban egalizált, 3-3.

A hosszabbítás nem hozott döntést, a Fehérvár első szétlövésére készülhetett a szezonban. Az első két pár hibázott, a harmadik körben az ex-volános Galvins lövését védte Robinson, majd Andrew Sarauer eldöntötte az összecsapást.

HC Bozen_Fehérvár AV19 3-4 (1-0, 1-1, 1-2, 0-0, 0-1) - szétlövés után

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!